2777
2789

یه دختری هست خیلی موهای پر و بلندی داره کلا پیجش در مورد مراقبت از مو و رازهای پر شدن مو هست که به قول خودش معجزه مو میگن و اون پکیج ها رو میفروشه در واقع محتوای پیجش راجع به مو هست خدا شاهده نود درصد کامنت ها این بود که چرا موهاتو توی چشم ما میکنی و پز نده عقده ای و فلان خو لعنتی چرا اصلا فالوو کردی خو این راه کسب درآمدش از موهاش هست پس از کله کچل تو بزاره همه بهش فحش میدن که فکر کردی ما مو نداریم اینقدر از موهات میزاری 😑حالا اینقدر زورت میاد اصلا چرا فالوو کردی واقعا آدم از این جماعت حسود میمونه چی بگه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسودن اسی جان حسوود

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

حسودن اسی جان حسوود

آخه مگه مجبورن ببینن و حرص بخورن میگن موهاتو توی چشم ما میکنی انگار این به زور اومده توی فالوور های اینا خو لعنتی خودت فالوو کردی و میبینی 

خداریشه حسودیو بسوزونه  چقد لطمه خوردم روش😓

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خداریشه حسودیو بسوزونه چقد لطمه خوردم روش😓

وای وای یعنی میخوندم و حرص میخوردما که چقدر از مردم بخاطر یه مو داشتن میمردن از حسادت بخدا من دیدم فقط از زیباییش تعجب کردم فک نکردم توی کامنتا همچین چیزهایی باشه گفتم الان همه اومدن تعریف کردن دیدم نه بابا خبری از این چیزها نیست

آخه چند نفر بخدا آدم می‌ترسه که اطرافش اینطور آدمهایی هستن

همون که بهش میگن شبیه خسرو شکیباییه؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آخه مگه مجبورن ببینن و حرص بخورن میگن موهاتو توی چشم ما میکنی انگار این به زور اومده توی فالوور های ...

امیدوارم به آگاهی برسن، واقعا حسود خودش همیشه در عذابه و میخواد دیگرانم عذاب بده

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY