2777
2789
عنوان

کامنت های اون پیج رو خوندم از تعجب شاخ درآوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست
امیدوارم به آگاهی برسن، واقعا حسود خودش همیشه در عذابه و میخواد دیگرانم عذاب بده

حقیقتا حالم بهم خورد از این حجم از حسادت که حتی نمیتونن مخفی‌ش کنن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وای وای یعنی میخوندم و حرص میخوردما که چقدر از مردم بخاطر یه مو داشتن میمردن از حسادت بخدا من دیدم ف ...

درسته میخواس محصولشو بفروشه اما چخبره این همه حسودی. من که نمیدونم کجافرارکنم از دستشون 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته میخواس محصولشو بفروشه اما چخبره این همه حسودی. من که نمیدونم کجافرارکنم از دستشون

هیچ جا نمیشه فرار کرد متاسفانه همه جا هستند اونم به تعداد زیاد یه بار توی همین نی نی سایت یه نفر گفت تفریحتون چیه یه همچین چیزی منم گفتم گاهی با خواهرم میریم کافه یا رستوران آقا یه مردی مدام منو ریپلای می‌کرد میگفت جالب شد این همه پول از کجا میاری و فلان آخه خیلی پول میخواد مدام هی میپرسید گفتم آخه بدبخت من شاید ماهی دو بار برم اونم دنگی بشه سیصد چهارصد خودتو کشتی برای یه کافه رفتن

نمیشناسم و ندیدم پیجی که میگید رو. اما شاید از دست تبلیغ الکی و بستن رازهای من درآوردی به ژنتیکش، اع ...

نه دقیقا محتوای همه شون این بود که خودتو کشتی اینقدر موهاتو توی چشم ما کردی 

هیچ جا نمیشه فرار کرد متاسفانه همه جا هستند اونم به تعداد زیاد یه بار توی همین نی نی سایت یه نفر گفت ...

هیچی نمیدونن فقط حرف میزنن فقط حرف . اونا واسه ما مهم نیستن ما واسشون مهمیم خصوصا حالم از فامیل بهم میخوره مدام درحال حسادت.حس میکنم ازبس حسادت میکنن به ارزوم نمیرسم.ازخدا طلب مرگ میکنم. ای خدا مگه به ارزوم برسم جای کیو تنگ میکنم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هیچی نمیدونن فقط حرف میزنن فقط حرف . اونا واسه ما مهم نیستن ما واسشون مهمیم خصوصا حالم از فامیل بهم ...

ما با اکثر فامیل ها قطع رابطه ایم بخدا که هر وقت از ما بی خبر بودن پیشرفت کردیم 

تاپیکت ترکید برای ناحیه تناسلی چکار کنیم

لیزر من با دو جلسه رنگش به شدت تغییر کرد