123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 عنوان افسردگی بعد عمل بینی 😭 2058 بازدید | 131 پست دارم دیوونه میشم دیروز اتل رو باز کردمبینیم به قدری زشت شده که اصلا نمیتونم تحمل کنم خودمو تا ابد خونه نشین شدم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1404/05/27 | 08:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترساخانم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 995 میشه ببینم؟ شاید اونجور که فکر میکنی نباشه هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.
نایلین۲۰۰۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1279 صبور باش تا یکسال اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5328 چجوری شده مگه شاید خودت اینطوری فک میکنی شاید بخاطر ورم خوب نیس بنظرت عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3850 منم همین بودم صبر کنننننتازه بدتر هم میشه قشنگ پاتو بذاری تو ماه شیش تازه شکلش مشخص میشهبعد یه سال میتونی نظر بدی دربارش
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 منم همین بودم صبر کنننننتازه بدتر هم میشه قشنگ پاتو بذاری تو ماه شیش تازه شکلش مشخص میشهبعد یه سال م ... مشکل ورم نیست مشکل زشت شدنه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
نیکوآزاد عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2331 همه اولش اینطورین یکی دوماه صبر کن عادی میشه فرمش بعدش تا یکسال عالی میشه ..این جمله ی شما حرف نود درصد اونایی که عمل کردن خودم هرروز گریه میکردم.
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 میشه ببینم؟ شاید اونجور که فکر میکنی نباشه دیدی لایک کن تا بر دارمش الان عکسشو میذارم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 همه اولش اینطورین یکی دوماه صبر کن عادی میشه فرمش بعدش تا یکسال عالی میشه ..این جمله ی شما حرف نود د ... مال من گوشتی بوده افتضااااااح شده...خوکیتمام سیستم صورتم بهم ریخته زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
ترساخانم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 995 دیدی لایک کن تا بر دارمش الان عکسشو میذارم باشه عزیزم هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 صبور باش تا یکسال نابود میشم تا یکسال زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
نیکوآزاد عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2331 مال من گوشتی بوده افتضااااااح شده...خوکیتمام سیستم صورتم بهم ریخته گلم مال منم گوشتیه..بعد گچ انقدر گریه میکردم اصلا دیگه اینه نگاه نمیکردم پیش خودم میگفتم چطوری باید برم بیرون...نه اولشه تازه فرم میخواد بگیره ..بادش برهالبته این خرفارو به منم میزدن من قبول نمیکردم
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 چجوری شده مگه شاید خودت اینطوری فک میکنی شاید بخاطر ورم خوب نیس بنظرت فرم اش رو دوست ندارم اصلا الان عکسشو میذارم ببین زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
نایلین۲۰۰۱ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1279 نابود میشم تا یکسال بعد دوماه خوب میشه ولی تا یکسال طول میکشه ک زیبا بشه اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6094 منم همین بودم صبر کنننننتازه بدتر هم میشه قشنگ پاتو بذاری تو ماه شیش تازه شکلش مشخص میشهبعد یه سال م ... من دق میکنم تا یکسال همینجوری اش از خونه بیرون نمیرم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱