2821
2789
عنوان

افسردگی بعد عمل بینی 😭

2058 بازدید | 131 پست

دارم دیوونه میشم 

دیروز اتل رو باز کردم

بینیم به قدری زشت شده که اصلا نمیتونم تحمل کنم خودمو 

تا ابد خونه نشین شدم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوری شده مگه شاید خودت اینطوری فک میکنی شاید بخاطر ورم خوب نیس بنظرت

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
منم همین بودم صبر کنننننتازه بدتر هم میشه قشنگ پاتو بذاری تو ماه شیش تازه شکلش مشخص میشهبعد یه سال م ...

مشکل ورم نیست 

مشکل زشت شدنه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میشه ببینم؟ شاید اونجور که فکر میکنی نباشه

دیدی لایک کن تا بر دارمش 

الان‌ عکسشو میذارم

همه اولش اینطورین یکی دوماه صبر کن عادی میشه فرمش بعدش تا یکسال عالی میشه ..این جمله ی شما حرف نود د ...

مال من گوشتی بوده 

افتضااااااح شده...

خوکی

تمام سیستم صورتم بهم ریخته 

صبور باش تا یکسال

نابود میشم تا یکسال 

مال من گوشتی بوده افتضااااااح شده...خوکیتمام سیستم صورتم بهم ریخته

گلم مال منم گوشتیه..

بعد گچ انقدر گریه میکردم  اصلا دیگه اینه نگاه نمیکردم 

پیش خودم میگفتم چطوری باید برم بیرون...

نه اولشه تازه فرم میخواد بگیره ..بادش بره

البته این خرفارو به منم میزدن من قبول نمیکردم

چجوری شده مگه شاید خودت اینطوری فک میکنی شاید بخاطر ورم خوب نیس بنظرت

فرم اش رو دوست ندارم اصلا 

الان عکسشو میذارم ببین 

منم همین بودم صبر کنننننتازه بدتر هم میشه قشنگ پاتو بذاری تو ماه شیش تازه شکلش مشخص میشهبعد یه سال م ...

من دق میکنم تا یکسال 

همینجوری اش از خونه بیرون نمیرم 

2825
2823
2791
2779
2792