2777
2789

چند روزه شبا ساعت ۳ بیدار میشن تا صبح نمیخابن دوتایی دختر بزرگم ک ۴ ونیمه قیچی برداشته لثه کش بچه کوچیکه رو تیکه تیکه کرده با قیچی چند بار بهش تهدید کردم ک دست ب قیچی نزن باز دور از چشمم برمیداره چند بارم دستاشو بریده آخر دیگه عصبانی شدم دوسه تا سیلی زدمش ک دست به قیچی میزنه الان فک میکنه دوسش ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی همش میترسم بلایی سرخودش بیاره چون جدا شدم فکر کنین مثلا این یه سرش بشکنخ یا پاش بشکنه چیزیش بشه الان که پدر نداره بی پدر محسوب میشه ولی بلایی سرش بیاد یا یه انگشتش قطع بشه همچین زود طرف برای ماهی گرفتن از آب گل آلود پیداش بشه که مجبورم کتکش بزنم ک گوش کنه تا سالم بمونه خودش الانم خیلی اعصابم خورد شد از این کع زدمش رد دستم رو صورتش موند😭

نبایدمیزدی قیچی یجامیزاشتی دست بچه بهش نرسه

ااگه مثل پسرمن باشه هرجامیزارم پیداش میکنه 

درب بالایی کمدم میترسم بزارم اخه میره  دنبالش میترسم بیوفته😑

یکی یکی درارو بازمیکنه پامیزاره روی دستگیره😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نبایدمیزدی قیچی یجامیزاشتی دست بچه بهش نرسه

گوش نمیکنه قیچی رو هم قایم کنم میره یه چیزی پیدا میکنه زیر پا میزاره از رو ظرفشور چاقو برمیداره با چاقو خرابکاری شو انجام میده فقط باید گوش کنه حتی اگر من قایم نکنم هم اون باید گوش بکنه خب 

ولی همش میترسم بلایی سرخودش بیاره چون جدا شدم فکر کنین مثلا این یه سرش بشکنخ یا پاش بشکنه چیزیش بشه ...

عزیزم اروم باش همین ک پشیمونی خوبه

همش بخودتدبگو نمیزنمش دبگه هیچ وقت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ااگه مثل پسرمن باشه هرجامیزارم پیداش میکنه درب بالایی کمدم میترسم بزارم اخه میره دنبالش میترسم بیوف ...

اره این کارو میکنه زیر زمین هم چال کنم اون پیدا میکنه یا هم یه چیز تیز دیگه برمیداره 

ااگه مثل پسرمن باشه هرجامیزارم پیداش میکنه درب بالایی کمدم میترسم بزارم اخه میره دنبالش میترسم بیوف ...

من همیشه میزارم سریخچال دست خودم به زور میرسه دیگه میدونن نمیتونن بیارن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم