2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پس انداز نداری خودت؟ من اینجور وقتا از پس انداز خودم خرید میکنم شوهرم ک خرجی داد از اون برمیدا ...

نه دیگه اومدم خونه ساعت 7 بود دیدم مهمون داریم 

نمیتونستم برم مرغ بخرم 

دیگه یه چیزی سرهم کردم 

مرغ کم بود خجاات کشیدم 

گرونی پدرمونو دراورده خودشون نمیدونن ک نباید سرزده برن خونه کسی!!

یه چای و غذای ساده و روی خوش  بهترین پزیرایی هست همه که ب برلی خوردن نمیان شاید اومدن خودتون بببنن دلشون هواتونو کرده 

نه دیگه اومدم خونه ساعت 7 بود دیدم مهمون داریم نمیتونستم برم مرغ بخرم دیگه یه چیزی سرهم کردم مرغ کم ...

اشکال نداره عزیزم بهترین کار رو کردی، خدا راضیه، ناراحت نباش مهمون رحمته، خجالت هم نکش ❤️

یه چای و غذای ساده و روی خوش بهترین پزیرایی هست همه که ب برلی خوردن نمیان شاید اومدن خودتون بببنن د ...

درسته ولی شاید طرف همونم نداشته باشه..من این دوستمونو میفهمم وقتی تهِ ماه هست و کارتا خالیه فشار دوچندان میشه..مثلا من منتظرم تا سیم برسه حقوقمو بزنن و الان حتی یه قهوم نمیتونم برا خودم بگیرم..بحث یه چایی و غذای ساده نیس موضوع اینه ک سرزده رفتن ب خونه ی کسی هرچند هم صمیمی درست نیست.شاید طرف شرایط نداره شاید چیزی نداره تو خونه و ...