2777
2789
متنفرم از هر مهمان حالا سرزده یا با خبر قبلی، خانوم در واقع اونان باید خجالت بکشن نه شما

دیگه الان دور و زمونه ای نیست که همینطوری سرتو بندازی پایین بری خونه کسی،  خواهرم مشهد زندگی میکنه،  من میرم مشهد دو ساعت اگه برم خونه ش بشینم برگردیم،  انقد هم دوستش دارم که نگو 

اگه با شوهرم برم خونه میگیریم

دیگه الان دور و زمونه ای نیست که همینطوری سرتو بندازی پایین بری خونه کسی، خواهرم مشهد زندگی میکنه، ...

آفرین به شعورت واقعا

ملت فک میکنن اونایی ک تو مشهد و شمال و تهرانن دیگ باید به بقیه شهرستانا مفتی سرویس بدن هتله مگ

ب بهونه دکتر 60 روز بمونن خونت تو تهران

به بهونه حرم بیان من نمیدونم اون چ زیارتیه مشهد جاای مجانی هم داره خیلی مشتاقن تو خود رواق بخوابن

شمالم ک هیچی دیگه...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به شعورت واقعاملت فک میکنن اونایی ک تو مشهد و شمال و تهرانن دیگ باید به بقیه شهرستانا مفتی سرو ...

من تهرانم،  بخدا واسه ی دکتر میومدن دو هفته میموندن،  بعضی ها تازه میومدن وقت میگیرفتن واسه ی یه هفته بعد،  بعد برو دکتر ازمایش بده بعد بدبختی 

هزینه ها سنگین دریغ از یه هل پوک که بیارن،  انقد خواهرم میگه بیا تو رو خدا بش میگم چون نمیام میگی اگه یه هفته ور دلت بوذم اینو نمیگفتی 

خیلی اذیت شدم سر همین مهمانا خیللی جوری که دیگه دوست نداشتم مامان خودم ببینم دوست داشتم تنها باشم سقف نگاه کنم،  خدا هزار دفعه لعنت شون کنه 

من تهرانم، بخدا واسه ی دکتر میومدن دو هفته میموندن، بعضی ها تازه میومدن وقت میگیرفتن واسه ی یه هفت ...

دقیقااااااااا میفهمم چی میگی

حالا من زیاد مهمون نداشتم خدایی اما چون شاغلم واقعا تفریح مورد علاقه اخر هفتم اینه ک دراز بکشت تو سکوت سقف ببینم اصن

فقط کسی باهام کار نداشته باشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️