2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زیاد گوشی باز نیستم ولی طلا دارم یکم دیگه جز اون یعنی نفروشم؟

نه نفروش قیمت طلا بره بالا یا با همین قیمت دیگه نمیتونی طلا بخری 

اون مقدار طلا برا استفادته،،، اینایی که میخوای بفروشی هم برا استفاده هم برا سرمایه

نمیدونم چند سالته و وضع مالیتون چطوره ولی سرمایه یعنی طلا برا روزای مریضی خودت و خونواده و برا جهیزیه و شهریه  دانشگاه و بعدا خرید خونه لازم میشه

حیفه بدی گوشی ، البته بعضی ها خیلی گوشی برا کلای گزاشتن میخوان و حتی حاضرن موتور و خونه هم بفروشن اما اشتباه بزرگیه

البته  تو گفتی برات گوشی مهم نیست

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

پولداراخیلی ها هم قسطی میخرنبعضی ها مثل تو با فروش طلا یا قرضتعدادی هم برا خریدش از خرجی و خورد و خو ...

وا دیونه آن مگه؟ وقتی بودجه نباشه چرا باید یه گوشی گرون بخرن امان از این پولدار هعی

من سامسونگ انتخاب می‌کنم کلیتش بین سامسونگ و آیفون همیشه انتخابم سامسونگه آیفون اگه سری جدیدتری بود ...

اره این اس ۲۴ تازه اومده و ۱۳ برای چند سال پیش تو سایت ها فقط بین اس ۲۴ و ۱۳ نرمال مقایسه میکنن من از این جهت به فکر ایفون افتادم که بازار فروشش خوبه و ادایی عه

تا پونزده تومن چه گوشی خوبه؟

آ15 تو سایتا هست آ16 هم جدیدترشه

باید تحقیق کنی

تو نت بزن بهترین گوشی های تا 15 تومن

از نظر من سامسونگ بهتر از شیایومیه 

ردمی آ5 ارزونه ولی اصلا نخر میگن بدرد نخوره

وا دیونه آن مگه؟ وقتی بودجه نباشه چرا باید یه گوشی گرون بخرن امان از این پولدار هعی

موقعی که کوروش کمپانی گوشی ایفون با نصف قیمت پیشفروشکرد

بعضی بازیگرا و بازیمکنا و بلاگرا تبلیغ کردن

مردم با قرض و ... پیش خرید کردن

اخرش شرکت پولا رو جمع کرد و فرار کرد

دوره طوری شده که حتی فقیرا مجبور میشن برا بچشون گوشی گرون بخرن تا بازی کنن

مد جدیده متاسفانه