2777
2789

چندتا همکلاسی هام هم سرویسی هام چند تا همسایمون زرتشتی بودن مسئول های کتابخونمون تو دبیرستان

یکی از دوستای صمیمیم تو دبیرستان که منو دعوت کرد تو یکی از مراسمشون ولی روم نشد و نرفتم😅

اکثرا خیلی پرتلاش و درسخونن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مقدار خرافاتی و کمی برخورد خشمگین و بی محلی طوری که انگار دوست ندارن کسی چیزی ازشون بدونهولی این ...

شما خوبه از شرق اسیا کسیو ندیدین به دین خیلی مقید نیستن ولی انقددددد خرافاتی ان نگم اصن

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

راسته ازدواج محارم داشتن قدیما؟البته فقط سواله و قصد توهین ندارم❤

نه دروغه من هم در مورد زرتشتیا هم مسلمونا اینو شنیدم ولی به نژرم هر دوش دروغه 

اما در مورد فرانسوی ها شنیدم اینو دوس دارم بدونم اون راسته یا دروغ

نه دروغه من هم در مورد زرتشتیا هم مسلمونا اینو شنیدم ولی به نژرم هر دوش دروغه اما در مورد فرانسوی ها ...

این درسته خود دوست من هم بمن گفته بود ولی مثل اینکه این دوره جدید دیگه از این کارا نمیکنن

ما دوتا داریم دامادامون

واقعا؟ مگه میشه مسلمان با مسیحی ازدواج کنه چه جالب

خیلی دوست دارم دربارشون بدونم راستش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خیلی دوستشون دارم ، دوستم توی دبیرستان ، اسمش سرور بود، متاسفانه گمش کردم، ماه بود بهترین آدم‌هایی ک ...

ما خودمون پروتستان هارو قبول نداریم ارتدوکس ها و کاتولیکا

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .