2777
2789
عنوان

شما این مقدارهزینه برا رنگ مو حاضرید بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6916 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وضع شوهرم خداروشکر عالیه ولی نه نمیدم نهایت تا ۱۵ هزینه میکنم ولی دوستم مولتی میلیاردر هست میده ب ...

خب مسخره کنن بعدم تهران همین قیمت ها هست من هرجا کاری بخوام بکنم بهترین رو انتخاب می‌کنم جون برا خودم ارزش میذارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نهاون پولو پس انداز کن بعد برو باهاش ی مال بخرمو رو ک رنگ کنی باز ریشه سیاهش/سفیدش میزنه بیرون و میش ...

مال میخوام چیکار کنم مگه با چهل. میلیون میشه مال خرید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب مسخره کنن بعدم تهران همین قیمت ها هست من هرجا کاری بخوام بکنم بهترین رو انتخاب می‌کنم جون برا خود ...

قیمت ها دستمه گلم خودم اهل رنگ هستم و کار خوب و مواد برند استفاده میکنم 

ولی خب دیگه احتمالا بدونی این‌جا چه خبره 

هرچه از حاشیه دور تر روان سالم تر 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اگر علاقه دارید و هزینه ش براتون معقوله برید عزیزم ، من علاقه ایی به رنگ مو ندارم و الویتم نیست چون ...

منم تا چندماه پیش علاقه نداشتم اما یکبار رنگ کردم خوشم اومد دیکه ۳۵ سالم هست گفتم یه تغییر خوب کنم 

بهتر نیست محل زندگیتو عوض کنی؟جای شیک ترنه با ۴۰ها کلا

محل زندگیو من نباید عوض کنم چرا فکر می‌کنید همه باید منطقه ۵ به پایین بشینن تا فکر کنید عالین 

ما تهرانیم پر پر پرش ۱۰/۱۵ بگیرن

عزیزم ارایشکاه تو جنوب یا شرق این قیمت این ارایشگاه تو فرشته هست من کاری به منطقه اش ندارم کاراش رو خیلی میپسندم وگرنه خودم برا عید یه ارایشگاه رفتم نازی آباد اون هم گفت ‌کاره رو ۱۰ میگیرم

طلا دسته دو تا میتونی بخر

طلا اصلا دوست ندارم خوشحالم نمیکنم اینکه به خودم برسم خیلی خوشحال ترم مبکنه