2777
2789
عنوان

شما این مقدارهزینه برا رنگ مو حاضرید بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 7139 بازدید | 81 پست

اگر علاقه دارید و هزینه ش براتون معقوله برید عزیزم ، من علاقه ایی به رنگ مو ندارم و الویتم نیست چون در هر صورت مو آسیب میبینه و من خوشم نمیاد اصلا و با توجه به این شرایط و سطح درآمدم تا ۱۵ برام معقوله اما بیشتر از اون چون الویتم نیست اصلا دوست ندارم هزینه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر پولش رو داریشوهرت از دماغت درنمیارهبرو چرا نری

پولش هست اما میگم دو روز بعد ربشه موهام باز در میاداما اگر واقعا موهام نسوزه میگم شاید ارزش داره هزینه کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بستگی داره به وضع مالی 

من خودم مثلا اگر این مبلغ ی جوری نباشه که خیلی بهش فکر کنم یا نثلا ی چیزایی رو نیاز واحب داشته باشم که بخرم و تو همین قیمت چهل تومن باشن ولی از سر نداری نتونم بخرم اینکارو نمیکنم اما اگه مثلا برام پول زیادی ب حساب نیاد و فرض کن پول لباسای تنم ده پونزده میل به بالا باشه میرم رنگو انجام میدم

به قرآن پشمام ریخت گفتم شاید ۴ باشه بازم زیاده دیدم ۴۰

۴ رنگ خالی هم نمیکنن من عید رنگ خالی رو ۸ ازم گرفت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اره انجام بده 

موی خیلی بلند مشکی رو اگه بخوان سالم در بیارن همین حدوده و البته جاهایی که این مقدار پول میگیرن احیا و تراپی هم در کنارش برای مو انجام میدن که آسیب نبینه پس ارزش داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اصلا نمیارزه مخصوصا وقتی ریشه مو مشکی درمیاد ظاهر آدم دیگه اون حس مرتب بودن و شیک بودن رو نمیده 

بقول دوستان ی کلاه گیس بلوند با کیفیت در حد ۱۰ تومن بگیر 

اما رنگ نه نمیارزه