2777
2789
عنوان

نگران شدم

153 بازدید | 19 پست

مامانم خیلی بد میپره از خواب

مثلا یطوری که انگار یچیزی گلوش پریده

از ترس سکته کردم الان بخدا با جیغ از خواب میپره

نکنه مشکلی هستش؟

چندساله اینطوریه خیلی نگرانم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی اذیتش میکنه؟ چیزی ذهنشو درگیر کرده به بابات بگو ببرتش مشاوره خودت باهاش حرف نزن چون اون نمیخاد تورو نگران کنه یا پیش تو حرفی بزنه

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
نفسش میگیره؟ مامانم یه مدت مشکل قلبی داشت نفسش می‌گرفت بره دختر شاید از مشکل تنفسی داره یا چیز دیگه ...

ببین کلا خانوادگی سابقه بیماری قلبی دارن متاسفانه

ولی آخه ازش میپرسم بهم نمیگه مثلا نفسم میگیره یا قلبم درد میکنه فقط میگه آب دهنم میپره گلوم

ببین کلا خانوادگی سابقه بیماری قلبی دارن متاسفانهولی آخه ازش میپرسم بهم نمیگه مثلا نفسم میگیره یا قل ...

بنظرم بهتره مراجعه کنه تو قانعش کن بهش بگو طبیعی نیست و اینا و بزار یه سر بریم دکتر 

چیزی اذیتش میکنه؟ چیزی ذهنشو درگیر کرده به بابات بگو ببرتش مشاوره خودت باهاش حرف نزن چون اون نمیخاد ...

اره دغدغه ذهنی زیاد داره..

یعنی بخاطر اینه؟

اخه چه دکتری ببریمدرست به من نمیگه که مشکلش چیهبرم دکتر بگم شبا بد میپره از خواب!فقط بهم میگه آب دهن ...

ببین گلم اول ببرینش متخصص داخلی بعد دکتر راهنمایی میکنه چه دکتری برین و مادر دیگه تو خواب نمیپره راحت میخوابه