2777
2789
وکیل بد نیس ولی سعی کن خانوم باشه و پایه یک و حرفه ای.. هرچنداگه میدونی که مشکلات حادی نبوده توی زند ...

بشدت دروغگو و پنهون کاره بی احترامی میکنه فحش میده 8 ساله همیشه بدهکاره و کوچکترین پیشرفتی نداشته نه خونه نه ماشین نه پس انداز هیچی نداره،  بشدت وابسته خونوادشه و خیلی چیزای دیگه 

لایک نکنید😬
بشدت دروغگو و پنهون کاره بی احترامی میکنه فحش میده 8 ساله همیشه بدهکاره و کوچکترین پیشرفتی نداشته نه ...

اگه خطا کار نیست و اعتیاد ناجور و اینا نداره بقیه مواردو شاید بشه باچندجلسه مشاوره حل کرد.البته شما صلاح میدونید 

هرگِردی،گردونیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منتظر احضاریه دادگاه هستم واسه مهریه و واسه یه مشکلات دیگه هم شکایت کردم

خب اهرم فشارهات داشته باش ک اذیت تون نکنه ،مهریه تون اقدام داشتین از محضرعقدت؟ چندتا سکه اجرا گذاشتین ،استردادجهیزیه ؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مطمئنین از این قانون؟

دوستم داره طلاق میگیره همسر اونم میگه اصلا طلاقت نمیدم،دوستمم الان ۴ساله خونه باباشه ،۴ساله هی دادگاه میره میاد ،حتی شوهره اجازه نمیداد مامانش که دوستم باشه رو ببینه ،ازطریق دادگاه و شکایت قرار شد مادر و بچه همون ببینن ولی گوش بچه رو پر کردن خود بچه الان مادرشو نمی‌خواد ببینه ،

یه وکیل خوب گرفتن دوستم اینا ،وکیله این حرف زده که اگه ۵سال بلاتکلیف بمونین خود دولت طلاق میده 

اگه خطا کار نیست و اعتیاد ناجور و اینا نداره بقیه مواردو شاید بشه باچندجلسه مشاوره حل کرد.البته شما ...

حرمتا بینمون شکسته شده،  بشدت از چشمم افتاده 

لایک نکنید😬
یکم واضح میگین؟؟

این خانم خب خونه ای ک با شوهرش زندگی میکرده ترک کرده و بعدش اومده منزل باباشون اقدام کرده برای مهریه، ک نباید قبل ترکش دادخواست ها اقدام هاش داشت بعد ترک میکرد منزل شو،چون در صورت ترک منزل یک خانم اون اقا تمکین‌میزنه ک نفقه ک ماهی ۴ تا هفت تومان تعیین شده نده و بعد اجازه ازدواج مجدد بگیره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب اهرم فشارهات داشته باش ک اذیت تون نکنه ،مهریه تون اقدام داشتین از محضرعقدت؟ چندتا سکه اجرا گذاشتی ...

رفتم دفتر قضایی و گفت ابلاغیه میره هنوز جلسه دادگاه نرفتیم،  114 تا

لایک نکنید😬
رفتم دفتر قضایی و گفت ابلاغیه میره هنوز جلسه دادگاه نرفتیم، 114 تا

خب باید اول تامین خواسته میزدی برای دوتا گواهی ها مسدودی حساب هاش و بعد توقیف اموال ماشین زمین اگ داشت بعد مهریه تو اونم صدتا اجرا میزدی ک حکم جلب بهت تعلق میگرفت 

نه اتفاقا پررو و طلبکاره عوضی

اگه بخوای خیلی منصفانه و واقعاً حق گویی نظربدی،نسبت به شرایط فعلی ک پیش اومده، چنددرصد خودت نقش مقصر به نوعی داشتی واون چند درصد؟البته جسارت نباشه 

هرگِردی،گردونیس...