2777
2789

و پدرشوهرم..کلا خونوادش..سرعقد ما بهمون هیچی ندادن پدرومادرش..ولی بعدا فهمیدم سرعقد دخترش یدونه نیم سکه و سرعقد پسرش دوتا النگو به عروس هدیه دادن..ولی ما هیچی🙂

کلا سه تا بچه ان،نمیدونم چجور به روشون بیارم،میترسم ب روشون بیارم دست به حاشا بزنن که النگوهایی که ۱۰سال پیش شوهرم برای عیدی سال اول برام خریدو اونا خریدن،هیچ جوره هم نتونم اثبات کنم...نمیدونم چرا هی این جریانا میاد تو ذهنم خیلی دلم میخاد ببرم از ذهنم بیرون اینارو  و توکل کنم بخدا ولی آخرش ناراحت میشم و دلم میشکنه..آخه توچیزای دیگم فرق گذاشتن..چون شوهرمن خیلی آدم آروم و ساده دلیه اونام همش فرق میزارن

باور کن عمری که بابت ناراحتی از این چیزا داری صرفش میکنی خیلی با ارزش تر از اون طلاهاست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن عمری که بابت ناراحتی از این چیزا داری صرفش میکنی خیلی با ارزش تر از اون طلاهاست

میدونم گلم

ولی چه کنم الان وضعمون واقعا بده،درحالیکه خودشون و پسرش و دومادش ثروتمندن..فقط شوهرکارگره منه که مثل اونا نیس و واقعا امروز ی ریالم توکارتش نداشت..باخودم میگم کاش بما هم بودن که وضعمون یکم بهتر میشد

میدونم گلمولی چه کنم الان وضعمون واقعا بده،درحالیکه خودشون و پسرش و دومادش ثروتمندن..فقط شوهرکارگره ...

حق داری عزیزم ولی چاره چیه کاری از دستت بر میاد جز غصه خوردن؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا مهم نیس اونا متوجه بشن که شما فهمیدی فرق گذاشتن اونارو 

همینکه همسرت بدونه کافیه واسه دفاع کردن از شما 

منم دقیقا همین بود شرایطم .اصلا بروشون نیاوردم .اما چون همسرم خبر داره هر موقع بحث کمک کردن به مادر شوهر و مراسماش میشه شوهرم میگه به مامانش بچه اون یکی عروس رو می‌بندی پشتت همونم بیاد کمک خانم من کار داره 

بهتر که نکنن، ساده ای؟ یه کار کنن صد سال منت میزارن، برا منم هیییچ کاری نکردن، حتی هزارتومن، روزی سه ...

اصلا هیج کمکی به شوهرم نکردن که منت بزارن شوهرمم میگه نمیخام چیزی ازشون...کلا ازمنم خیلی نفرت دارن.شاید بخاطر همونه که نمیخان من خوشم باشه کمک نکردن اصلا

اصلا مهم نیس اونا متوجه بشن که شما فهمیدی فرق گذاشتن اونارو همینکه همسرت بدونه کافیه واسه دفاع کردن ...

اره درست میگی شوهرم بااینکه خونواده دوسته ولی ته قلبش قبول داره اونا چین

اره درست میگی شوهرم بااینکه خونواده دوسته ولی ته قلبش قبول داره اونا چین

همین مهمه 

مشکل مالی بالاخره رفع میشه ولی مهم جایگاه تو پیش همسرتع که به وقتش ازت دفاع کنه و هواتو داشته باشه 

خودتم سرکار برو انشالله اوضاع بهتر میشه