2777
2789
عنوان

برادر بزرگ داشتن چه حسی داره

218 بازدید | 38 پست

یه خواهر بزرگ دارم دلیل زندگیمه 

اما دوس داشتم یه داداش بزرگتر هم داشتم بعضی از دوستام میگن واسه داداشمون رفتیم خواستگاری و اینا بعدشم میگن با داداشم رفتیم بیرون و مریض شدم داداشم واسم گریه کرد  حسودیم میشه😐💔😑 دلم میخواد یه داداش بزرگتر هم داشتم 😕

کاربری واسه دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل خدا زدگی بدبختی پیشونی سیاهی

چرا چون بابات میزاره بکاری کنی ولی اون میشه نخود آش نمیزاره تازه برا من زنم داره

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

به درنخور بی خاصیت مخل آرامش روح و روان

خدارو شکر کن نداری

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه فرشته اس داداشم رفیقمه داداشمه همدممه عشقمه پشتمه

از روزیکه کنارم نیس حس میکنم هیچکیو ندارم دیگع

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

زندس؟

بله مهاجرت کرده

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹