2777
2789
عنوان

عفونتم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
چه جالب مرسی امتحان میکنم

اگه با شستشو مشکلی نداری امتحان کن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر کبری اقامفید هم دکتر خوبی هست،سیدخندان ساختمان سیمرغ هست ،ولی من خیلی زود ب زود عفونت میگرفتم، ...

عهه من تو ساختمون سیمرغ دکتر گوارش میرفتم پیروزیان حتما پیش اینی که گفتی میرم اینم امتحان میکنم ممنون

عهه من تو ساختمون سیمرغ دکتر گوارش میرفتم پیروزیان حتما پیش اینی که گفتی میرم اینم امتحان میکنم ممنو ...

طبقه بالا داروخانه هست ولی خیلی دیر میاد مطب ،تقزیبا ساعت۵نیم شیش میاد ،یکی دیگه م که ویزیت پول نقد میگیره ،روزای زوج فقط مطبه 

پس نمیده؟

نه پد مازاد هم دارن واسه کساییکه خونریزی شدید دارن

کلا مدهاشون برحسب وزن و شدت خونریزی دسته بندی شده

پد پارچه یی شمیم 

من از اینا میگرفتم اصفهانه فکر کنم ایتا کانال دارن دوست داشتی سرچ کن باب میل بود خرید کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سلام عزیزم

منم حدود ۶سال مدام اینجوری بودم 

هربار درمان میکردم دوباره مبتلا میشدم به عفونت قارچی ( پنیری شکل)

تقریبا هرماه درحال درمان بودم و این چرخه ی درمان و مبتلا هی ادامه داشت

بهداشت و بصورت وسواسی رعایت میکردم

میشستم داخل آب و جوش شیرین و خیلی کارای دیگه

تا اینکه رفتم پیش یه دکتر فوق تخصص زنان ( آزیتا ایزدی محصل زمانی) کرج هستش 

سونو واژینال و آزمایش و اینا برام نوشت انجام دادم گفتن که دچار قارچ مزمن هستم 

همون موقع یکسری دارو به من دادن استفاده کردم ولی یکیشون که خوب یادمه قرص فلوکونازول ۱۵۰ بود هر سه روز یدونه و بعد از اون هفته ای یدونه به مدت ۶ماه مرتب سرموقع میخوردم 

خداروشکر خوب شدم این موضوع برای ۹سال پیشه 

دیگه هیچوقت بصورت مزمن دچارش نشدم