2777
2789

سلام

اگه دلت میخواد حلش کنیم گوشیم‌روی سایلنت نیست و صبح‌که کار نداری زنگ‌بزنی اوکیه

ولی اگه دلت نمی‌خواد و دیگه حوصله نداری بهم بگو 

درسته از خداحافظی بدم میاد ولی وقتی که قرار نیست دوباره صحبتی بشه باید خداحافظی کرد.

شبت هم بخیر✨ 

خانواده ها خبر داشتن یک هفته ای هست رابطه بینمون شکرابه و سه بار خودم زنگ زدم که دو بارش و جواب نداده یک بارش هم گفته خودم تماس میگیرم

خودش هم دوبار زنگ زد ولی خب گفت گشنمه می‌خوام برم شام بخورم 

و یکبارش هم حالش خوب نبود و سریع قطع کرد و نتونستیم صحبت کنیم و احساس می‌کنم رابطمون مثل قبل نیست و هیچ‌شوق و ذوقی نداره

من هنوز وقتایی که زنگ میزنم قلبم می‌ره توی دهنم ولی اون احساس میکنم سرد شده 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

برا من اینجوری بود چوشیشو بعد کات گرفتم عکسامو پاک کنم دیدم بلهه گزینه دیگ رو میز بوده میخواسته ببینه من بیشتر ازش هواهش میکنم بمونه یا اون کدوممون بیشتر سواری میدیم

نامزد بودیمو جدی جدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اینجوری بود چوشیشو بعد کات گرفتم عکسامو پاک کنم دیدم بلهه گزینه دیگ رو میز بوده میخواسته ببین ...

شاید باشه رو میز برای منم هست روی میز ولی باید به صورت رسمی حرف بزنیم و‌بگیم‌نمیخوایم تا دل من رضا بده 

اگه الکی الکی بی محلی می‌کنه و در حد نشون هستی..باید بگم تو ذاتش قهر قهر و...منطقی تصمیم بگیر ن احسا ...

منم با عقل و منطق دارم سعی میکنم تصمیم گیری کنم و باید به صورت رسمی حرف بزنیم و بگه نمی‌خواد تا دل من رضا بده

شاید باشه رو میز برای منم هست روی میز ولی باید به صورت رسمی حرف بزنیم و‌بگیم‌نمیخوایم تا دل من رضا ب ...

خودتو کوچیک نکن فقط ازت خواهش میکنم اواخرش غیر مستقیم التماسم کردم کارش سردی جوابش ببخشید زندگیمون خراب میشه خانواده ها باهم اوک نیستن فلانه

انشالله ک برا تو اینجوری نیست ولی اصلا خودتو کپچیک نکن اصلا

خودتو کوچیک نکن فقط ازت خواهش میکنم اواخرش غیر مستقیم التماسم کردم کارش سردی جوابش ببخشید زندگیمون خ ...

چشم مرسییی