2777
2789

از شغلش از درآمدش از اخلاقش ..کلا همیشه در حال شکایت از داداشمه .. همه ی ناکامی های زندگیشو از چشم داداشم میبینه .. هرچقد میگم خب تو هم ی هنری یاد بگیر مستقل شو کمک خرج شو ،فکرتم آزاد میشه 

ب گوشش نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش پیش اونم از تو میگه 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

با داداشت صحبت کن ببین چی میگه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین شاید حق داره من ۱۴سال سکوت کردم الان یکسال دارم به پدرو مادرش میگم البته به خواهرش نه..

مادرشم که گفتم از بس نفهمه تاثیری نداره چون بیشتره نفهمیای شوهرم به مادرش رفته..

پدرشوهرم عاقل تره..

من خوایتم جدا شم دوتا مشاور تلفنی گفت به کسی که شوهرت حساب میبره از خانواده اش بیان کن شاید حرف خانواده اش گوش بده

واقعا شوهرم برام غیر قابل تحمل بسیار بداخلاق بد رفتار شلخته و کثیفه بیشتر از همه کثیفیش رو مخمه سرد مزاجم هست 

کلا بچه نداشتم جدا میشدم..

برم به غریبه بگم ؟مجبورم به والدینش که پسش انداختن بگم این اقا راهنمایی کنه یکماه یکماه میره سرکار وقتیم میاد خوابه یا اینستا یا دعوا میکنه احساس به زن بچه نداره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ببین شاید حق داره من ۱۴سال سکوت کردم الان یکسال دارم به پدرو مادرش میگم البته به خواهرش نه..مادرشم ک ...

ببین عزیزم واقعا داداشم طوری نیس بخوای نصیحتش کنی ، ب علاوه من ۱۰ سال از داداشم کوچیکترم چی میتونم بهش بگم..از طرفی داداشم خودش نمیاد از زندگیش بگه ک منم بگم فلان کارو کن و.... من فقط ناراحت میشم... زنداداشم کلا اهل غیبت ماست..انرژی منفیه..جذب آدم های سمی فامیل هم میشه ..آدم هایی ک فقط با خانواده شوهر یا لج هستن یا قطع رابطه