پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 عنوان امیدوارم خدا جواب صبر کردنام رو بده 158 بازدید | 18 پست من در کودکی و نوجوانی از چیز هایی گذشتم که واقعا برام مهم بود بخاطر بی پولی پدرم از همه چیزم گذشتم هیچوقت شبیه هم سن و سالام نشدم حتی از سلامتی گذشتم خدایا خودت معجزه کن من سنم کمه نزار حسرتش تا ابد قلبمو بسوزونه 😭😭😭 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷 1404/05/27 | 00:59 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 ان شاءالله اینده خوبی داشته باشی مرسی عزیزم ❤️🫶 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3456 صبر میکنم بلکه جواب بده یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 5098 حتی این دنیا هم نشه بخاطر صبری که کردی خدا چنان جبران میکنه که میگی کاش به هیچی نمرسیدم تا اینجا بهم میدادن
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 صبر میکنم بلکه جواب بده انشالله جواب میده❤️❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 صبر کلید فرج است ❤️🫶😭صبرم کم شده امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
بارانم_1369 عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2213 منم ازهمچی گذشتم بخاطر پسرم کاش خدابرام جبران کنه😔 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3456 حتی این دنیا هم نشه بخاطر صبری که کردی خدا چنان جبران میکنه که میگی کاش به هیچی نمرسیدم تا اینجا بهم ... حیف جوانی که داره اینطوری میگذره یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 حتی این دنیا هم نشه بخاطر صبری که کردی خدا چنان جبران میکنه که میگی کاش به هیچی نمرسیدم تا اینجا بهم ... فداتشم گلم امیدوارم واقعا خدا جوابش رو بده 🫶🥺 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 منم ازهمچی گذشتم بخاطر پسرم کاش خدابرام جبران کنه😔 قطعا جبران میکنه گلم برات دعا میکنم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 حیف جوانی که داره اینطوری میگذره هزاران حیفففففف امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
m____s عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 539 ❤️🫶😭صبرم کم شده همیشه اراده کن تو زندگیت خسته نشو چون خدا هست
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11643 همیشه اراده کن تو زندگیت خسته نشو چون خدا هست جدیدا اراده ام ضعیف شده ولی سعی میکنم اوکیش کنم 😭💔 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷