2777
2789
عنوان

چقد خونه ساختن سخته🥲🥲🥲

180 بازدید | 15 پست

شوهرم خودشو کرده زیر قرض و قسط البته در میاره مجبوره

کل روز سرکاره تا شب صورتشو ببیینی چقد چروک افتاده بااینکه سنی نداره

یه خونه داریم که با مادرشوهرم اینا هستن و ماهم نمیخوایم مادر شوهرم بنده خدا از اونجا بلند شه یه خونه نیمه ساخت داریم

تقریبا۶ماه دیگم عروسیمونه شوهرم هنوز که هنوزه نرفته دنبال کارش عصبیم کرده 

از قبل عید گفت عید 

عید شد گفت ۲ماه

عمرا با این وضعی شوهرم داره تا۶ماه دیگه اماده بشه

کلا به بیخیالی میگذرونه

باز میگه بزار یه ماشین‌بخرم بااینکه ماشین داریم حاضره یه ماشین دیگه بخره ولی پول جمع نکنه خونمونه تموم کنه

بااین حال بگذره بخواد همرو پشت هم دیگه پولی برا عروسی نمیمونه مگه سرگنج نشسته

امروزم مادرشوهرم باهاش بحث کرد گفت چرا خونتو نمیسازی من معطلم‌جا نداریم حداقل جهازمو بزارم طرف من بود 

باز خیلی عادی گفت همچی درست میشه

خیلی دل خجسته ای داره😐

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه تو چه مرحله ایهدرست میشه غصه نخور

ببین تا داخلش کار بشه

کابینت و کمدش خودش ۱ماه اینا طول میکشه

خیلی زمان میبره وقتی شوهرم هنوز نرفته دنبالش مطمئنم شهریورم تموم میشه بازم بیخیاله

💍♥️

سفیذ کاری گچ کاری شده؟

نه بابا یه اسکلته تازه یجاییشو میخواد تغییر بده یه قسمتش باز باید تخریب بشه

تو فکر کن از صفر باید شروع کنه

منم دوس ندارم تخریب بشه مادرشوهرمم بهش گفت تخریب نکن 

ولی کو گوش شنوا قراره مهندس بیاره امیدوارم‌قبول نکنه بگه نمیشه

💍♥️

نه بابا یه اسکلته تازه یجاییشو میخواد تغییر بده یه قسمتش باز باید تخریب بشهتو فکر کن از صفر باید شرو ...

چرا تخرب کنه مشکلش چیه

لوله کشی گاز کشی شده؟

نما و سرامیک داخل نرفتبد؟

حداقل۷.۸ماه طول میکشه اونم با جبب پر پول

چرا تخرب کنه مشکلش چیهلوله کشی گاز کشی شده؟نما و سرامیک داخل نرفتبد؟حداقل۷.۸ماه طول میکشه اونم با جب ...

۷ ۸ ماهی در نظر داری برا شوهرم باید یکسال در نظر بگیری

نه هیچی نشده

شوهرم میگه باید اون تکش تغییر کنه باید یه مهندس بیاره ببینم چطور میشه تغییرش داد کاش بگه نمیشه😐

💍♥️

نقششه ش قذیمیه مگه؟چند وقته عقدی مگ

یسال ونیمه شوهرم کلا تو هرچیزی ادم بیخیالیه سر فرصتی کار میکنه

نه قدیمی نیست میگه میخوام یه تکه ایش عوض بشه در صورتی نیازی نمیبینم اون قسمت تخریب بشه

بعد‌میگه جای اتاقارو تخریب کنیم عوض کنیم حموم دسشوییشو خیلی بزرگ زده میگه اونو تخریب‌میکنم یه اتاق مستر بشه

کلا میشه گفت با این شرایطی میگه کلا قراره عوضش کنه

مادرشوهرمم بهش گفت اینطوری نمیشه خودتو تو دردسترس میندازی این دخترم‌منتطر تویه وسایلشو بزاره همینو تکمیل کن اصلا اهمیتی نداد

حالا لوله کشی و گازشو بابام میتونه فورا برام درستش کنه کار خودش نیست ولی اشنا داره

مامانمم میگه پول باشه ۲ ۳ ماههه تکمیله نگران نباش😐😐😐😐😐همه بیخیال

💍♥️

یسال ونیمه شوهرم کلا تو هرچیزی ادم بیخیالیه سر فرصتی کار میکنهنه قدیمی نیست میگه میخوام یه تکه ایش ع ...

نه عزیزم پولم باشه ۵.۶مله رو شاخشه

ما تجربه شو داریم

الان هی میپیچونن دیر میان پدر ادمو درمبارن

دوما تا مسالح و وسایل بهم برسه و خشک بشه

بعدم برزنستپن برمیخوره بابد قشنگ هسک بشه

نه عزیزم پولم باشه ۵.۶مله رو شاخشهما تجربه شو داریمالان هی میپیچونن دیر میان پدر ادمو درمبارندوما تا ...

اشنا داشته باشی پارتی باشه زود میان ماهم تجربشو داریم که‌میگم

خونه ی برادرشوهرمو۵ماه طول کشید البته یه مدتم کارش خوابیده بود اون تو خونه ی مستاجری بود عجله نداشت

ولی اون خونش نیاز به تخریب نداشت

و اینکه خونش کوچیکتر بود

💍♥️