2777
2789
برای من همون روز که گچ رو برداشت بخیه هام رو کشید یک ماه بد هم اسپلنت داخل ببنیم رو در آورد چند روز ...

من گچ نگرفته بینیم رو آتل گذاشته ی چیزیم داخلش گذاشته اسمشو نمیدونم همونیه که شما میگی؟

وای من یکم پیش نتونستم خندمو نگه دارم خندیدم یعنی بینیم پهن میشه؟

روز چهارشنبه عمل کردم بینیمو

بله درسته همینطوره مرسیییمن دکتر بهم گف ۷ رو بعد برم دوباره مطب یعنی قراره بخیه ها رو برداره؟یا کی ب ...

الان متوجه شدم یه روزه عمل کردی نخند پس 

گچ بینیت رو بر میداره بعد هفت روز اگ بخیه ها جوش خورده باشه بله می‌کشه کشیدنسم اصلا درد نداره من با تتراکسین چرب کردم هیچ دردی نداش چند ثانیه بیشتر هم طول نمی‌کشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گچ نگرفته بینیم رو آتل گذاشته ی چیزیم داخلش گذاشته اسمشو نمیدونم همونیه که شما میگی؟وای من یکم پی ...

یعنی گچ نداره رو بینیت ؟مگ میشه 

احتمالا داخل بینیت اسپلنت هست 

نخند عزیزم با یکبار چیزی نمیشه 

عطسه داشتی با دهان باز عطسه کن 

الان متوجه شدم یه روزه عمل کردی نخند پس گچ بینیت رو بر میداره بعد هفت روز اگ بخیه ها جوش خورده باشه ...

نه چهارشنبه عمل کردم یه سه روزی میشه تقریبا

آها خداروشکر پس درد نداره 

منم همش با تتراسایکلین چرب میکنم کلا همینجوری نگه میدارم

فقط احساس میکنم بینیم خیلی سربالا و بزرگه

یعنی گچ نداره رو بینیت ؟مگ میشه احتمالا داخل بینیت اسپلنت هست نخند عزیزم با یکبار چیزی نمیشه عطسه دا ...

نمیدونم گچه یا آتل ولی روش یه چیزی گذاشته چرا کلیم چسب زده

داخل بینیمم توی اون قسمت پره هاش یه چیزی گذاشته

نه چهارشنبه عمل کردم یه سه روزی میشه تقریباآها خداروشکر پس درد نداره منم همش با تتراسایکلین چرب میکن ...

قشنگ چرب نگ دار تا بخیه هات خشک نشه اصلا به سربالا بودن بزرگ بودن توجه نکن چون بعد چند ماه تا دوسال فرم اصلیش مشخص میشه الان کلا ورم هست اصلا فرم اصلیش مشخص نیس 

گاها چند دقیقه راه برو 

روز هفتم دوش با آب ولرم بگیر گچ هم برداشتی شوکه نشو چون فرم اصلی بینیت میی

قشنگ چرب نگ دار تا بخیه هات خشک نشه اصلا به سربالا بودن بزرگ بودن توجه نکن چون بعد چند ماه تا دوسال ...

چشم مرسییی

به نظرتون تا ی دوماه دیگ چقد ورمش کمتر میشه و فرمش مشخص میشه؟ 

نمیدونم گچه یا آتل ولی روش یه چیزی گذاشته چرا کلیم چسب زدهداخل بینیمم توی اون قسمت پره هاش یه چیزی گ ...

همون از کچ منظورم اتل هست چسب زده روش مشخص نیس وگرنه امکان نداره اتل بگیره روز هفتم قشنگ دوش بگیر که خیس بخوره اذیت نشی داخلش هم اسپلنت هست 

تلگرام هست

تجربه ی عمل بینی 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

چشم مرسیییبه نظرتون تا ی دوماه دیگ چقد ورمش کمتر میشه و فرمش مشخص میشه؟

ببین شربت سکنجبین بخور کمک می‌کنه به ورم 

اگر بینیت گوشتی هست که تا چند ماه اصلا مشخص نمیشه تازه بعد یک سال اینا فرم اصلی مشخص میشه 

برای من استخوانی بود تازه نزدیک یک سال جا افتادن داره فرمش مشخص میشه 

ولی بعد دوماه ورمش از الان خب کمتر میشه