2777
2789

بابام همیشه بی توجه بود بهش 

جیگرم براش کبابه همیشه دلم میسوخت واسش بمیرم الهی 😭😭😭خیلی ناراحتم خیلییییی

تورو خدا دعا کنید دوست داشته باشند همو

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

💔💔💔💔💔

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم برا مامانم دقیییقا همینه و ما هیچموقع درکش نکردبم الان که ازدواج کردم فهمیدم چه دردی کشید ...

😭وای دلم خیلی مظلومان بعضی مامانا

تازه من هنوز ازدواج نکردم فک کن هر روز میبینم و ناراحت میشم

دختر منم همیشه میپرسه مگه شما عاشق نشدید ازدواج کردید چرا الان همو دوست ندارید بچه فکر میکنه همه عاشق میشن بعد ازدواج میکنن

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

دختر منم همیشه میپرسه مگه شما عاشق نشدید ازدواج کردید چرا الان همو دوست ندارید بچه فکر میکنه همه عاش ...

عزیزم 🥲 منم همیشه به همین فک میکردم 

کاش بد همو نگید بهش

داشتم یه خاطره تعریف میکردم از بچگی .مامانم یه ربع بعدش یه دفعه دیدم گفت .ببخشید مارو.حلال کن.امکاناتمون کم بود. از این چیزا سررشته نداشتم. یعنی دلم کباب شد براش.حالمم از خودم بهم خورد که هر چیزی رو وسط میکشم. . من همیشه دلم برای مادرم میسوزه. تو جوونی بیوه شد. هنوزم داره سختی میکشه

عزیزم 🥲 منم همیشه به همین فک میکردم کاش بد همو نگید بهش

لازم نیست چیزی بگیم ما سر یه سفره غذا نمیخوریم پیش هم نمیخوابیم باهم حرف نمیزنیم فقط کنار هم زندکی میکنیم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

داشتم یه خاطره تعریف میکردم از بچگی .مامانم یه ربع بعدش یه دفعه دیدم گفت .ببخشید مارو.حلال کن.امکانا ...

عزیزم🥲تو که نمیخواستی ناراحتش کنی 

ان شاءلله بهترینا رو خدا بهش بده و به شما

لازم نیست چیزی بگیم ما سر یه سفره غذا نمیخوریم پیش هم نمیخوابیم باهم حرف نمیزنیم فقط کنار هم زندکی م ...

ان شاءلله رابطتون اروم شه و پر از محبت 

اینجا اگه آدم در مورد این چیزا حرف بزنه خیلیا میگن برید مشاور با هم حرف بزنید و... در صورتی که واقعا یه وقتایی نمیشه 

ان شاءلله خدا کمکتون کنه 

ان شاءلله رابطتون اروم شه و پر از محبت اینجا اگه آدم در مورد این چیزا حرف بزنه خیلیا میگن برید مشاور ...

مرسی تا هر دو طرف نخوان رابطه درست بشه هیچی عوض نمیشه