2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استرس درد اینا نداشته باش چون اصلا دردی نداره من ک تامپون داشتم اسپلنت بود تقریبا میتونستم نفس بکشم استرس بیهوشی اینا هم نداشته باشید چون اصلا چیزی متوجه نمی‌شد 

یک هفته فقط حالت سرما خوردگی دارید 

از اتاق عمل که در اومدید فورا کمپرس یخ یک ربع بزارید یک ربع بردارید تا ۲۴ساعت این کارو ادامه بدید موهاتون ببافید تا کثیف نشه 

بعد برداشتن گچ شربت سکنجبین بخوزید عالیه برای کاهش ورم خوابیدن بی تحرکی باعث ورم میشه 

خوندم مرسیییببخشید درد هم داشتید چند روز بعد عمل؟من گاها درد دارم

من هیچ دردی نداشتم دکتر گفت شاید حالت گز گز داشته باشی اونم نداشتم فقط حالت سرما خوردگی به سنگینی رو صورتم 

خب ببین بدن با بدن فرق داره چون من درد نداشتم دلیل نمیشه بقیه هم درد نداشته باشند اطراف من خیلی ها میگفتم درد داشتم سخت بوده 

من هیچ دردی نداشتم دکتر گفت شاید حالت گز گز داشته باشی اونم نداشتم فقط حالت سرما خوردگی به سنگینی رو ...

بله درسته همینطوره مرسییی

من دکتر بهم گف ۷ رو بعد برم دوباره مطب 

یعنی قراره بخیه ها رو برداره؟

یا کی برمبدارن؟

یکیم کی میتونم بخندم؟ واقعا سر این دارم اذیت میشم😂😂

بله درسته همینطوره مرسیییمن دکتر بهم گف ۷ رو بعد برم دوباره مطب یعنی قراره بخیه ها رو برداره؟یا کی ب ...

برای من همون روز که گچ رو برداشت بخیه هام رو کشید یک ماه بد هم اسپلنت داخل ببنیم رو در آورد 

چند روز عمل کردی ؟

اگ گچ و داشتی میتونی بخندی فقط با دستت لوپتو بگیر که دماغت پهن نسه