2777
2789

من قبل ازدواجم شاغل بودم ماشین و زمینم داشتم جای خوب و مدرک ارشد دانشگاه هم تدریس میکرذم جز شغل اصلی خودم

خانواده خوب و ابرومند و حمایت گر تا همین الانشم توی حمایت کردن و کمک رسوندن جلوتر از خانواده شوهرم بودن

مهرم بالا بود مراسمم برام خوب و بالا گرفتن ولی بجاش بابام هم جهیزیه داد هم یه واحد آپارتمان هم کلی طلا موقع عروسی

حالا از بعد ازدواجم بگم که بخاطر حمایت نکردن شوهرم بعد زایمان و اینم بگم که هم بارداری سختی داشتم و پسرم بسیارررر نا اروم و وابسته و بعدها که کمی بزرگتر شد شیطون بود

(بیش فعال) 

مجبور شدم جون شوهرم نه اعصاب و حوصله به خرج میداد نه کلا اهل حمایت کردن بود دست از کار کشیدم و کم کم دست از تفریح دست از دوست دست از خرید و کلا دست از همه چیز محبور شدم بکشم و وقف زندگی و بچه ها و همین شوهر کردم خودمو نه اینکه راحت بود خیلی جنگیدم خیلی تلاش کردم حتی بحث کردم مسئولیت دادم ولی شوهرم همکاری نکرد که نکرد یا باید به جنگ اعصاب میگذشت یا جدایی برای همین اون راهو انتخاب کردم که خودمو وقف کنم

خونه زنذگی همیشه مرتب غذا همیشه حاضر مهمان داری ابرو داری همیشه به جا و به راه به خودمم تا جایی که توان دارم میرسم مدام هم غر نمیزنم از درد هام بگم چون زانو درد کمر درد خستگی دارم مدام ولی ناله نمیکنم که بهونه دستش بدم

ولی شوهرم همه اش یا در حال خوابیدنه اگه کار بیرون نداشته باشه یا در حال چس ناله از مریضی و درد و اینا توی تربیت بچه ها هم کلا خنثی ولی نا مشکلی پیش میاد داد و بیداد و بهانه گیری

بخدا خسته شدم شما بیاید بگید من ناکافی و لایق این همه سختی و نادیده گرفته شدنم ؟؟؟ چه کنم واقعا؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

چرا مسولیت ها به گردنش ننداختی همه چیو به عهده گرفتی 

خودتو فراموش کردی

خودت خودتو نادیده گرفتی چه توقعی از همسرت داری

چی بودی چی شدی ؟برا خودت ارزش قایل شو‌ پرستار بگیر اگه کمک حالت نبود

حتما برو پیش مشاور راه کار درست بهت میده همونو عمل کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زیادی مسیولیت پذیری مادر خوبی هستی

شوهرم واقعا انصاف نداره تا بهش میگم میگه من چیکار میکنم مشکل منم دقیقن همینه که کاری نمیکنه

ولی اون توی توهم خودشه فکر میکنه منظورم گردش و تفریحه چون همچین توقعی هم داره با این شرایط

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

با بچه بازی میکنه؟ 

مواظب شون هست مثلا اگه دو سه ساعت خونه نباشی 

دستشویی حمام می‌بره شون ؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چرا مسولیت ها به گردنش ننداختی همه چیو به عهده گرفتی خودتو فراموش کردی خودت خودتو نادیده گرفتی چه تو ...

بخدا چند بار مشاور رفتم حرف میزنن ولی راهکار درست نمیدن که حتی شوهرمم بردم نمیپذیره و به حرف کسی گوش نمیده 

مادر پدرشم پشتشن با اینکه احترامم رو دارن ولی تا خرف میشد میگفتن مرد همینه تا بوده نبود زن مسئول بچه داری و خونه داریه

حالا نمیگن ننه خودش دیپلم هم نداشته از کوره دهات بوده باباش تحصیل کرده منم مثل خودشون میدونن بخداااا دارم دق میکنم مامانم هم چندباری باهاش صحبت کرده بابام هم که در قید خیات بود میگفت بهش ولی شوهر من همینه که هست تغییر نمیکنه منم دیگه مغزم نمیکشه

با بچه بازی میکنه؟ مواظب شون هست مثلا اگه دو سه ساعت خونه نباشی دستشویی حمام می‌بره شون ؟

در این حد آره کارای واحب و مثلا دکتر و اینارو مجبوری میگیره ولی بعدش صدبرابر سنگین تر باید پس بدم دو ساعت گرفتن بچه هارو

در این حد آره کارای واحب و مثلا دکتر و اینارو مجبوری میگیره ولی بعدش صدبرابر سنگین تر باید پس بدم دو ...

باز هم کور سوی امیدی هست 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
باز هم کور سوی امیدی هست

ببین به هرکی میگم میگه شوهرت کار میکنه پول درمیاره خوب خرج میکنه اهل خیانت و اینا هم نیست برو خداتو شکر کن ولی واقعا من همچین شوهری نمیخوام که عین یه عابر بانک باشه که کمک کنه حمایت کنه بزاره منم کنارش رشد کنم از افسردگی و خفقان در بیام حداقل فقط ۵۰ درصد مثل قبل ازدواجم باشم

ببین به هرکی میگم میگه شوهرت کار میکنه پول درمیاره خوب خرج میکنه اهل خیانت و اینا هم نیست برو خداتو ...

مخالفه یا فرصت نمیکنی 

بچه هات چند سالشونه

بخدا چند بار مشاور رفتم حرف میزنن ولی راهکار درست نمیدن که حتی شوهرمم بردم نمیپذیره و به حرف کسی گوش ...

چی میگفتن؟!

مشاوراتو عوض کن 

دختر خاله ام بچه اش بیش فعاله اونم خیلی خسته شده کارای خونه جدا نگهداری از پسرش خسته شده بود بچه اش تو کلاس نمیموند براش معلم خصوصی میگرفت الان کارگر گرفته  اوضاعش نصبت به قبل بهتر شده 

تو به فکر خودت باش با همسرت صحبت کن جواب نداد قاطع باش بترسونش خودشو جمع کنه

مخالفه یا فرصت نمیکنی بچه هات چند سالشونه

اون که مخالف نیست 

حمایتی نمیکنه فکر میکنه باید دوتا بچه رو ببندم به خودم برم سر کار با ارباب رجوع سرو کله بزنم کارمم جوری نیست توی محیط کار بچه بتونه باشه مربوط به ساختمانه 

پسرم ۷ با بیش فعالی و دخترم ۲ که هنوز کامل از شیر مادر نگرفتمش

کوچیکت بچه هات 

منم همسرم اصلا کمک نمی‌کرد حتی در حد اینکه بچه رو بگیره یه دوش بگیرم 

عجیب در کمک نکردن مصمم بودمن بچه هام بزرک شدن شاغل شدم 

چی میگفتن؟!مشاوراتو عوض کن دختر خاله ام بچه اش بیش فعاله اونم خیلی خسته شده کارای خونه جدا نگهداری ا ...

پسرم مشاور و روانپزشک و مربی کار درمان خودشو داره 

قبلا هم هفته ایی یبار کمکی داشتم ولی فایده نداشت چون من خونه زندگیم روزانه نیاز به نظافت داره خودم انجام میدم دیگه هفته ایی اونا میومدن کار چندانی نبود البته که یه تیکه طلام گم شد دیگه شوهرم نذاشت کسی بیاد بیشتر بخاطر ترس جون مون 

مشاور هم دوبار رفتم اولی جواب نگرفتم عوض کردم دومی هم باز جواب نداد بخدا اونقدررررر گرفتار و خسته و سر در گمم وقت جستجوی مشاور و رغتن ندارم دبگه