2777
2789

M Rezvan:

مثل اینکه تنهایی بهت خوش میگذره اگه خوش میگذره بگو حداقل ماهم دستمون بیا الکی دل خوش نکنیم

نه حال و احوالی نه هیچی 

یااینکه ما اشتباهی کردیم 

اگه اشتباهی دیدی بگو شاید سو تفاهم شده باشه

اگرهم اشتباهی بوده ما اشتباه کردیم بچت که کاری نکرده 

یه احوالی ازاون بگیر

توکربلا میگی به یادت بودم ولی دریغ از یه زنگ 

ولی خب ویس میدی مگه 

اگه من احوالت نمیپرسیدم شما که دیگه اصلا به یاد مانبودی

بعداز دوسال زندگی مثل اینکه نشناخته بودمت

این حجم از بی توجهی این حجم از بی محبتی اصلا انتظار نداشتم 

این چند وقت باخودم میگفتم شاید من اشتباه میکنم این علی نیست ولی خب 

هربار میومدم با خودم کنار بیام که اشتباه میکنم ولی تو بازم یه کار دیگه یه حرف دیگه میزدی 

دوسه روز اول باورم نمیشد که رفتی به این راحتی

به طور خلاصه خیلیییییی ازدستت خسته هستم

قضیه چی خب

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم معلومه قضیه از چه قراره

شوهرم یه هفته هست نیست رفته کربلا. ودوسه روزی هم رسیده خونه یه زنگ نزده بهم یه احوال نمیپرسه اکه من پیام ندم نمیده 

منم خونه مامانم یه شهر دیگه هستک

شوهرم یه هفته هست نیست رفته کربلا. ودوسه روزی هم رسیده خونه یه زنگ نزده بهم یه احوال نمیپرسه اکه من ...

شوهرت از کربلا اومد شما خونه نبودی ؟ 

چرا زائر کربلا خرمت داره چطور نرفتی استقبالش 

استراحت کنی یه چایی بدی دستش 

خسته کوفته راه غذایی خورشتی 

برام جای سواله چرا استقبالش نرفتین

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
شوهرت از کربلا اومد شما خونه نبودی ؟ چرا زائر کربلا خرمت داره چطور نرفتی استقبالش استراحت کنی یه چای ...

یه شهردیگه هستم خونه مامانم خونه خودمون به مرز نزدیک تره رفته خونه خودمون

من میگم پیامو نفرست وقتی دیدیش اروم گله کن ببین جوابش چیه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

خونه مادرت نزدیکه ؟ 

مادرت زنگ زد تعارف کرد ؟ 

شاید همراه دوست فامیل بودن باهاش خواست رفیق نسمه را۶ نشه 

بعد خونه خودش ادم راحته 

اگه همونی هستی که شوهرت با مادر و خواهرش رفت چند وقت پیش تاپیکشو دیدم برو شوهرت از کربلا اومد برو پیشش