2777
2789

من ۲۳ سالمه و اون ۳۳ سالشه و کارمند اداره دولتیه 

من ۶ ماهه درسم تموم شده‌. لیسانس جغرافیا دارم و از مهرماه هم میخوام برم ترم یک ارشد. کار مناسب فعلا پیدا نکردم. میخواستم برم دفتر پیشخوان و مربی مهد کار کنم که جور نشد (چون دنبالچه ام رو به روش سنتی خواستم جا بندازم که زد آناتومی بدنمو داغون کرد. مهرم کج شده و فعلا هیچ درمانی نداره گفتن خطرناکه دست بزنیم. و خیلی درد دارم نمیتونم کاری انجام بدم). پارنترمم گفت این شغلا به درد نمیخوره. برو هوش مصنوعی و برنامه نویسی یاد بگیر. یا میگه برو زبان یاد بگیر خیلی بدرد میخوره 

یا همش غیر مستقیم میگه باشگاه خیلی روی روحیه تاثیر میزاره و اعتماد به نفسو میبره بالا. منم خب واقعا وضع مالیم خوب نیس و به پارنترمم نگفتم که پول باشگاه ندارم. الکی میگم من هیکلم خوبه باشگاه نیاز ندارم. میگه ربطی نداره برای روحیه خیلی خوبه الان درصد زیادی از خانوما باشگاه میرن دیگه اهمیت میدن. (خودشم واليبال میره چند ساله )

یا مثلا من وقتی چیزی میخورم غیر مستقیم میگه پرخوری خوب نیست. سالم خوری خیلی برای بدن خوبه. من پر خور نیستم اما شکموام ولی مقدار کم میخورم از هرچیزی. (قدم ۱۶۳ و وزنم ۶۰)

خلاصه من یجوری میشم. احساس ضعف میکنم کنارش

اعتماد به نفسمو از دس میدم

نظرتون چیه ؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خودشیفته ست ببخشیدا اصلا چرا باهم هستید ؟قشنگ معلومه دنبال بدن خوبه🙄من خوشم نیومد من اگه بودم ...

حالا تو تاپیک قبلی همه گفتن صلاحتو میخواد

چقدر خودشیفته ست ببخشیدا اصلا چرا باهم هستید ؟قشنگ معلومه دنبال بدن خوبه🙄من خوشم نیومد من اگه بودم ...

وااا خب حقشه مگه ما دخترا قیافه ی پسرا برامون مهم نیست یا قدشون

خب راست میگه

حرفاش حقه و من از خدامه پارتنرم اینجوری به فکرپیشرفت من باشه 

خودت رو بساز 

ببین باشگاه رفتن رو به شکل یه مهارت و سرمایه گذاری ببین

بگو میرم باشگاه که خودم بتونم مربی بشم و کسب درامد کنم یه روزی ازش

اینجوری فکر نکن که به خاطر ظاهر و هیکل و این چیزا 

اونوقت میبینی میتونی خیلی راحت با مدیریت کردن هزینه هات شهریه باشگاهتم بپردازی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نظرم اینه که ارشد نخون جغرافیا اصلا رشته خوبی نیست باهاش موافقم که هوش مصنوعی یا یه هنر یاد بگیری ب ...

میگه هم ارشد برو هم مهارت یاد بگیر

خودش ک ثبت نامم نمیکنه 

اینکه یکی تشویقت کنه تبدیل بشی به بهترین ورژن خودت خودشیفتگیه؟؟؟

حالا اگه میگفت صبح تا شب تو خونه بخور و بخواب هیچ کاری نکن خوب بود ؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
هم هدیه هم اینکه بیرون میرین چی میگیره برات حالا خوراکی يا چیز دیگه کجاها میرین چند وقت یکبار میرین؟

هدیه برام ولنتاین پک مراقبتی آرایشی خرید. تولدمم لباس خرید. همینا

بیرون که میریم همیشه غذا میخره یا حالا میریم کافه یا رستوران. آخر سرهم خوراکی یا بستنی میخره

حدودا هفته ای یبار همو می‌بینیم 

صلاح یکبار میگن نهایت دوبار طرف خودش بخواد می‌رهدنبالچه ت چرا در رفته عزیزم ؟

تو حموم لیز خوردم. رفتم به روش سنتی بندازن جا که دست کاری شد و مهرم جابجا شد

خب راست میگهحرفاش حقه و من از خدامه پارتنرم اینجوری به فکرپیشرفت من باشه خودت رو بساز ببین باشگاه رف ...

بله درسته حرفات عزیزم. سعی مو میکنم اما واقعا پولم خیلی کمه😂