2777
2789

من از زمان بچگی خانواده م بهم یاد داده بودن با همه با احترام صحبت کنم ،مثلا به غریبه ها هیچوقت تو نمیگم و شما میگم

بعد من شاغلم ، توی محل کارم مراجعه کننده هام ۹۹ درصد اول بهم تو میگن و جمع نمیبندن موقع صحبت کردن،حتی آقایون !!

به نظرتون من عجیبم یا بقیه؟

من حتی به از خودم کوچیکتر ها هم تو نمیگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم مراجعه کننده ها هست نه همکارها،توی درمانگاه کار میکنم

عزیزم مراجعه کننده ها اکثرا مردم عادی هستن

خیلیاشون آداب معاشرت رسمی رو نمیدونن

دلیلی نداره ندیده و نشناخته بع شما بی احترامی کنن

عزیزم مراجعه کننده ها اکثرا مردم عادی هستنخیلیاشون آداب معاشرت رسمی رو نمیدونندلیلی نداره ندیده و نش ...

چی بگم ،آخه من حتی دوران مدرسه هم اینو میدونستم که چطوری بقیه رو خطاب قرار بدم 

اینقدر ناراحت میشم،این همه رفتم دانشگاه و زحمت کشیدم که سرنوشتم این بشه

اين يه سكانس از زندگي تون هست اميدوارم سكانسهاي بعدي جذابتر و پرفروغ تر باشن

منم بعد از فارغ التحصيلي طول كشيد تا شغل موردعلافه و جايگاهي كه ميخوام رو پيدا كنم

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

مردم شهرستان اکثرا اینجورین

خودمم چون شهرستانیم میدونم چی میگی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

وا چه عجیبن! شهر ما هر جا رفتم همه به هم میگن شما اونم با دکتر که دیگه خیلی با احترام برخورد میشه کا ...

اونا که نمیدونن دکترن،اکثرا فکر میکنن نسنخه پیچم ، یه سری ها هم کلا فکر میکنن فقط پزشک ها دکترن