2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره مشکلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
ببین از قضا تو مشکلات همراهش باشی بهتره الان بیشتر به یک همراه احتیاج داره مشکل همیشه هست

اگه مطمئن بودم ازش

و میدونسم ادم مناسبی برام هست باور کن یکسالم صبر میکنم

ولی اخه من نمیدونم بدردم میخوره یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان چیز بدی ازش ندیدمولی تا الان بیرون نرفتیم که بشناسمش مشکل اصلیمم همینه

پس درکش کن یه بازه زمانی هم بهش فرصت و اگر میتونی کمکش کن گاهی فقط همراهی با کلام خیلی موثره 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اگه مطمئن بودم ازشو میدونسم ادم مناسبی برام هست باور کن یکسالم صبر میکنمولی اخه من نمیدونم بدردم میخ ...

چند وقته باهاشی؟؟

اخه از اولین روزی که باهاش شروع کردم مدام درگیر مشکلاتش هسیعنی نباید حداقل یک هفته اول رو کلا به خود ...

ببین دوست‌پسر منم وقتی باهاش اوکی بودم سرباز بود حالا غیر بهم ریختگی و کلافگیش،واقعا بعضی وقتا در حد احوال پرسی تو روز حرف میزدیم اما بالاخره بعد ۶ ماه گذشت .میدونم چه حسی داره درگیر مشکل بقیه شدن ولی اگه علاقه ای هست بینتون کنارش باش تا بگذره. 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اره الان بیشترین چیز همینهدوس دارم حداقل یه بار بریم بیرون یکم رو در رو راجب خودمون صحبت کنیم ببیتم ...

نه بد نیست یه رابطه دو نفره اس دیگه دو طرف باید تلاش کنن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ببین دوست‌پسر منم وقتی باهاش اوکی بودم سرباز بود حالا غیر بهم ریختگی و کلافگیش،واقعا بعضی وقتا در حد ...

یعنی ۶ماه کنارش بودی و اون درگیر مشکلات بود

وای واقعا خیلی سخته. نگران نبودی ازینکه بعد از این همه وقت گذاشتن بفهمی مورد خوبی برای تو نیس؟

حسم نسبت بهش خوبه

ولی واقعا خیلی مونده تا کامل بشناسمش

یعنی ۶ماه کنارش بودی و اون درگیر مشکلات بودوای واقعا خیلی سخته. نگران نبودی ازینکه بعد از این همه وق ...

نه مرد خوبیه قبل اینکه باهاش برم تو رابطه رفتارش نظرمو جلب کرده بود. الان بیشتر از دوسال گذشته از رابطمون حالا هم زمانایی بوده که مدت طولانی من حالم خوب نباشه و اون هوامو داشته باشه 

خیلی نیسحدودا دو هفتهولی باور کن از ثانیه اول درگیر مشکلاتش شدم

میفهمم و قابله درکه و هنوز زوده برای کات همون بازه کوتاه رو بده اگر ادامه دار  بود دیگه بی خیال 

نه مرد خوبیه قبل اینکه باهاش برم تو رابطه رفتارش نظرمو جلب کرده بود. الان بیشتر از دوسال گذشته از را ...

مثل اینکه بعضی جاها واقعا باید دلو زد به دریا و ریسک کرد🥲