2777
2789

دوست من کنارم کلی ناله میکنه از دوست پسرش که حتی پسره برای دوستی ام گردنش نمیگیره ،هر بار بهم میگه محلش نمیدم یا زنگ زدم دعوا کردم ،یا بهش پیام دادم که نمیخوامش دیگه

دوساعت بعد برام عکس میفرسته ،اینو بفرستم براش خوبه؟؟؟😭😭😭😭😂😂

بخدا روانی شدم از دستشششش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پشت دست بزن تو دهنش

واقعااا ،پسره به هزار روش سامورایی قهوه ایش کرده ،دریغ از یه جو غیرت که تو این دختر باشه ،یه چیزی بهش برخوره

از بی محلی پسره بگیر تا خیانت و لاس زدناش با اینو اون

من دوستم هی میومد پیشم ناله می‌کرد از خیانتای جنسی شوهرش فرداش بیو میزاش عشقم شوهرم چندسال همین روال گذشت دیگ تحمل نکردم قطع رابطه کردم راحت شدم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

من دوستم هی میومد پیشم ناله می‌کرد از خیانتای جنسی شوهرش فرداش بیو میزاش عشقم شوهرم چندسال همین روال ...

وای چطوری میتونن اینا 

مگه میشه دوست منم خیانت دیده از پسره ،پسره هیچ جا حاضر نیست اعلام کنه با اینه ،همزمان با چند نفر دیگه ام لاس میزنه ولی باز ولش نمیکنه،مریضن بخدا

وای وای اسی منمممم

دوستم‌با ی پسره رفیقه چن سال پسره تهران این ی جای دیگه

یک بار همو ندیدن پسره همه جا میره پارتی مسافرت همه جا ولی تاالان ی بار نیومده ببینتش 

این احمق براش کادو میفرسته همش پسره حتی ادرس درستم نمیده بش واس بسته ها بعد ب دختره میگم ولشکن گوش نمیده🦦🦦🦦🦦 

واقعااا ،پسره به هزار روش سامورایی قهوه ایش کرده ،دریغ از یه جو غیرت که تو این دختر باشه ،یه چیزی به ...

حماقت کورش کرده نمیگم عشق چون حماقت محضه

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

وای وای اسی منممممدوستم‌با ی پسره رفیقه چن سال پسره تهران این ی جای دیگهیک بار همو ندیدن پسره همه جا ...

وای خدا🤷‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑چطوری بعضیا انقدر ساده لوح متولد میشن ،باورم نمیشه انگار واسه یه دنیای دیگه ان

وای چطوری میتونن اینا مگه میشه دوست منم خیانت دیده از پسره ،پسره هیچ جا حاضر نیست اعلام کنه با اینه ...

اوه بیا ببین چجوری پروف و بیو عاشقونه و خوشبختی میزاره برا شوهرش انقد خیانت از شوهرش دیده ک نگو 

نمیدونم تو سرش چی میگذره واقعا 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

وای خدا🤷‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑چطوری بعضیا انقدر ساده لوح متولد میشن ،باورم نمیشه انگار واسه یه دنیای دیگه ...

من ب جاش دارم حرص میخورم از خریتش از ساده بودنشششش

هفته ای ی بار بش زنگ میزنه فک کن دروغای شاخدار میگه

مثلا میگ نوتیف گوشیم خراب بود گوشیم تعمیرگاه بود ی هفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه نوتیف گوشی چ ربطی ب نعمیرگاه داره

حاجی رفیق من ۳۲سالشه۱۰ساله سر هر پارتنرش همینه سرویس شدم بخدا دریم نمیگیرن

واای🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑

من فکر میکردم دخترا تا نوجوونن از این خریتا دارن ،نه بابا اصلا به سن نیست

من ب جاش دارم حرص میخورم از خریتش از ساده بودنششششهفته ای ی بار بش زنگ میزنه فک کن دروغای شاخدار میگ ...

خوشبحالشون😭🤣🤣🤣چه دنیای فانتزی کودکانه ای دارن این چیزا رو باور میکنن😭😭🤣فقط خدا تو پناه خودش اینا رو حفظ کنه ،وگرنه عین گوشت لخم میمونن جلو گربه