2777
2789
عنوان

خسته شدم از بیکاری و بی پولی

185 بازدید | 18 پست

چند وقته دارم دنبال کار میگردم هیچ کار مناسبی برام پیدا نمیشه 

تو یه مزون کار میکنم حقوقش کمه کفاف نمیده 

خیلی مشکلات روم داره فشار میاره

مجردم ولی کلی قسط و گرفتاری دارم 

از طرفی کمک خرج مامانمم 

دارم دیونهه میشم از این اوضاع 

اینستا هم که باز میکنی همه خوش و خرم و پولدارن حتی دوستای نزدیکم که تا دیروز دنگ کافه نداشتن حالا سیسشون یه طوریه که انگار جورجینایی آنجلیناجولی چیزیه

از بی پولی گرفتاری با دوست صمیمی و ۱۲ سالم کات کردم بس که مسخرم میکرد این اواخر به روم میزد

نمیدونم چرا خدا با من اینطوری میکنه 

چرا انقد باید ضایم کنه

بخدا از صب تا شب میدوعم دنبال کار یه قرون درامد داشته باشم 

باز ته ماه میبینم لنگ موندم انگار پولم برکت نداره نحس شده زندگیم 

کسی مث من بوده تا حالا تو این شرایط بفهمه من چی میگم؟

انگار زندگیم قفل کرده رو یه مرحله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳

منم هر کی رو تو اینستا می بینم که تو عشق و حال هستن میرم هایلایت هاشونو میخونم میبینم از صفر شروع کردن تو اینستا 

.به نظرم تو هم پیچ بزن 

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

دخل و خرجتو مدیریت کن

اصن مشکلم اینجاس کار درست پیدا نمیشه

یه مزون کار میکنه صاب کار بی شرف نمیدونم با چه رویی بهم ۴ . ۵ تومن میده تو ماه!!!

اوایل میگفت ۱۳ میدم حالا زده زیرش منم هنوز نتونستم کار پیدا کنم بیام بیرون

پیج بزنم از روزمرگی و نداریم بدبختیام بزارم؟☹️🙁

نع بابا. من دیدم که مثلا یه مهارتی دارن مثلا مدرس زبانن یا آشپزی یا عکاسی یا هر چی که فکرشو کنی پیچ میزنن دوره درست میکنن میفروشن والا اونروز دیدم دوره مخ زنی تو اینستا میفروختن😂😂😂

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

حقوقتون چقدر هست؟ چقدر قسط دارید؟

یه مزونی کار میکنم صاب کار نامرد قرار بود ماهیی ۱۳.۵ بده الان زده زیرش داره هفتگی حساب میکنه هفته ای ۲ تومن نهایتا ۳ تومن میده

ماهانه کل درامد من ۴ . ۵ نهایتاااا دیگ ۶ تومن برسه 

با این که اونجا هم برشکارم هم خیاطی میکنم هم وسط کاری

خیلی حروم خورن خدا ازش نگذره منم هنوز نتونستم کار مناسب پیدا کنم وگرنه نمیموندم خفت بکشم

قسطامم ماهی ۵ تومن زیاد نی قبلا بیشتر بود ماهی ۱۰ تومن

الان دیگ اخراشه ولی نمیفهمم چرا هر چی میدوعم به در بسته میخورم انقد رفتم دنبال کار و مصاحبه کردم کار گیرم نیومده خسته شدم 

نع بابا. من دیدم که مثلا یه مهارتی دارن مثلا مدرس زبانن یا آشپزی یا عکاسی یا هر چی که فکرشو کنی پیچ ...

اره راس میگی

من میکاپ کار بودم قبلنا 

میخام رو همین میکاپم کار کنم اگه بشه

یه مدتم پیج داشتم

یه مزونی کار میکنم صاب کار نامرد قرار بود ماهیی ۱۳.۵ بده الان زده زیرش داره هفتگی حساب میکنه هفته ای ...

عزیزم خب هفته ای ۲-۳ تومن بده که همون ۱۳تومن میشه، بنظرم شما باید یه دفتر واسه حساب و کتاب مالی ت داشته باشی تا بدونی چقدر خرج می کنی و چقدر در میاری ، چون حقوقت کمه باید مدیریت کنی و کنارش فکر کار بهتر هم باشی