2777
2789
عنوان

من نمیخوام ازدواج کنم برم روستا

170 بازدید | 11 پست

اما هرچی خواستگار دارم روستایی هستن فحش ندین فوبیا حیوانات دارم وگرنه همه ارزشمند و مهربون و خاص هستن و در اخر عزیز

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دامداری که نمیخوای زندگی کنی تو خونه زندگی میکنی. والا روستا هم الان پیشرفته شده و دیگه خبری از دام نیست و همه صنعتی شدن دامداریا و از بافت روستا خارج هستن. خودم خیلی دوست دارم یه پولی داشته باشم یه خونه ویلایی تو روستا بخرم بچه هام آزاد باشن توش

بنظرم کسی که توی شهر بزرگ شده نمیتونه تو روستا زندگی کنه

دقیقا👌

فرهنگشون خیلی خاصه مثلا مادرشوهرم که بزرگ شده ده بود همش از حرف و حدیث میترسه و اینکه حرفش پخش بشه یا درس و کتاب رو ارزش نمیدونند بعصیاشون و بیشتر دنبال ادم کاری و جثه دارند 

و یه مشکلی هم که هست مثلا سمت ما حرف خودشون رو گردن بقیه میندازن و میگن الان من متوجه شدم یه ادم نادون هرحرفی میزنه از جانب من میزنه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ینی از روستا فقط بخاطر حیوانات بدت میاد؟ فوقش سگ داره گراز که نداره. تمساحم نداره😑

نه من از همه چی می ترسم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تو دامداری که نمیخوای زندگی کنی تو خونه زندگی میکنی. والا روستا هم الان پیشرفته شده و دیگه خبری از د ...

میدونم ولی واقعا از حیوونا می ترسم منظور بدی ندارم خودمم شهرستانی هستم ولی می ترسم دست خودم نیس گلم