2777
2789
عنوان

بهترین دوستتون تو زندگی کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 123 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستی ندارم خبیه پارتنر دارم که ۹ ساله باهمیم و داداشم و میشه گفت باهاش حرف میزنم

همین هام خوبن دیگه 👍

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

همونکه از دیشب قهر کرده رفته و دارم براش بال بال میزنم

حتما مقصر خودت بودی ، که رفته، به کاری که کرده و ترکت کرده فکر کن

حتما مقصر خودت بودی ، که رفته، به کاری که کرده و ترکت کرده فکر کن

نه کاری نکردم

از. دیشب بخاطرش نخوابیدم باز امشبم سرکارم نمدونم چکار کنم اگه برگرده هر چی بخواد قبول میکنم

نه کاری نکردماز. دیشب بخاطرش نخوابیدم باز امشبم سرکارم نمدونم چکار کنم اگه برگرده هر چی بخواد قبول م ...

محاله ممکنه 

معمولا تا کسی کاری نکنه ، ترک نمیشه، من که خودم اینجوریه ، تا مرز التماس میرم 🙏که بعداً مقصر نباشم 

خواهرم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
با مامانم درد و دل میکنم خیلیم مهربونه اما راز دلمو فقط خدا میدونه

مادر بهترین و دلسوز ترین آدمه دنیاست

خواهر خوبه برای سنگ صبور

خیلی ❤️

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
محاله ممکنه معمولا تا کسی کاری نکنه ، ترک نمیشه، من که خودم اینجوریه ، تا مرز التماس میرم 🙏که بعدا ...

منم زیاد التماس کردم لج کرد رفت الانم حاضرم هر کاری بکنم براش فقط بیاد