2777
2789

چیکار کردید اینطوری شدیدمیبینید ی عده اصلا حواسشون پرت نمیشه.چیکار کردید ک اینطوری شدین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرت پرتم  

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

پدر و مادرم عادی بودن سواد در حد دیپلم

خانواده آزاد بودم هرچی میخاستم تهیه میکردم

مثلا از ۵ سالگی کلی کتاب قصه داشتم ک فقط تصویراشون نگاه میکردم یا یکی میگفتم برام بخونه ۹ سالگی دیگه رمان خوندن شروع کردم 

فیلم هم‌زیاد میدیدم

حواست به همه چی باشه، تو جمع همه رو زیرنظر بگیر، گوشات و تیز کن، ببین اوضاع چجوره، مثلن تو جمع ببین همه چی مرتبه چیزی از دستت نره، به حرفا توجه کن 

همزمان ک به کسی گوش میدی، نصف شنواییت به حرفای بقیه باشه

همه رو اوکی کن خلاصه ...

پدر و مادرم عادی بودن سواد در حد دیپلمخانواده آزاد بودم هرچی میخاستم تهیه میکردممثلا از ۵ سالگی کلی ...

فک کردم سوالم ناراحتت کرد پاکش کردم

خب تک فرزندی؟چون حس میکنم تم فرزندا ذهنشون بهتر کار می‌کنه تا کسایی که خواهر برادر دارن البته این حس منه

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

تو خانواده من، تنها کسی ک اینجوریه منم و همه متعجبن ک چرا فرق دارم باهاشون.

من از ادم خنگ خوشم نمیاد ، سریع باید مطلب و گرف، کار و حرف و رو هوا بزن از همه حواس ۵ گانه ات استفاده کن.من یکم حس ششم دارم..بنظرم ماه تولد بی تاثیر نیس!!