2777
2789

من نمیدونم فعلا سزارین هستم یا طبیعی

بین بیمارستان بقیه الله ، چمران ، مردم ، نجمیه موندم

دکتر خودم خیلی گرون میگیره می‌خوام عوض کنم تا کی وقت دارم ؟

استراحت مطلق هم هستم از ۸ هفته تا هفته ۳۶ باید شیاف استفاده کنم

آیا کسی بوده با این شرایط زایمان طبیعی راحتی داشته باشه؟

خواهشاً دل بدید اگه چیزی میدونید 

خدا خیرتون بده

من بیمارستان قمر بنی هاشم زایمان کردم با دکتر مژگان حجتی خیلی همه چیزش عالی بود واقعا مخصوصا بیمارستان و پرسنل خیلی خوب بود همه چیز

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که زایمان راحت باشه براتون به سلامتی کوچولو بغل بگیری برا ماهم دعا کن

فدات شم عزیزم ممنون 

همچنین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

بیمه چی داشتید من نیرو مسلح هستم ...

من تامین اجتماعی بودم اونجام نیمه خصوصی بود البته بیمه تکمیلی هم داشتم یه میدارم اون داد 

البته نجمیه هم خاله ام اونجا زایمان کرد دو تا بچه هاشو راصی بود منم میخواستم برم نجمیه ولی دکترم قمر بنی هاشم بود رفتم اونجا اونجارو خیلی راضی بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من تامین اجتماعی بودم اونجام نیمه خصوصی بود البته بیمه تکمیلی هم داشتم یه میدارم اون داد البته نجمیه ...

من شکم اولم به شدت میترسم 

چون استراحت هم بودم و شیاف می‌زارم میترسم درد طبیعی بکشم تهش سز شم

این بیمارستان های هم که گفتم سز اختیاری ندارن

خدا خودش کمک کنه بهم

من شکم اولم به شدت میترسم چون استراحت هم بودم و شیاف می‌زارم میترسم درد طبیعی بکشم تهش سز شماین بیما ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات من خودم سزارین شدم