2777
2789
عنوان

خانومای شاغل متاهل لطفا بیاین

155 بازدید | 23 پست

شما وسط هفته   مهمون دارین ؟ من خیلی وسط هفته مهمون دارم  تقریبا هر هفته دو یا سه بار مادرم برادرم 

خواهرام 

بعد وقتی میان من نه میتونم روی خوش داشته باشم نه حوصله دارم 

بعد که میرن عذاب وجدان میگیرم

چرا درک نمیکنن واقعا نمیفهمم 

کارمم واقعا سخته

بیشترم وقتایی میان که من تازه 8 شب میرسم خونه 

😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خواهرم راحتم اگ برم خونه و بخاد بیاد میگم خونرو تمیز کنه برام اشپزی کنه خودش ،اما اگ ایقد راحت نیستی یمدت بگو تایم کاریت شده تا یازده ،یا جلسه میمونی ،بعد اخرهفته بگو بیان همشم باهم بگو اینجوری هم راحتتری هم عادت میکنن به شرایط جدید

من با خواهرم راحتم اگ برم خونه و بخاد بیاد میگم خونرو تمیز کنه برام اشپزی کنه خودش ،اما اگ ایقد راحت ...

عگزنگ نمیزنن که همینجوری میان شوهرم میگه تا از سرکار اومدم دراز کشیدم اومدن 

اصلا متوجه نمیشن 

نمیفههمم خونه ی ما چی داره ؟

چقدر بی ملاحظه. خب هر وقت زنگ زدن بگین آخرهفته همه رو می خوام چپ دعوت کنم. با هم دعوتشون کن. چقدر رف ...

نه عزیزم زنگ چیه همینجوری میان 

خیلی اذیت میشم پیش شوهرم . تا الان موندن 

اصلا نمیفمن ادم این ساعت حوصله خودشم ندارا

نه عزیزم زنگ چیه همینجوری میان خیلی اذیت میشم پیش شوهرم . تا الان موندن اصلا نمیفمن ادم این ساعت حوص ...

اگر همینجوری میاند درو باز نکن

بعدا بگو خواب بودیم باهم بودیم رو شوخی و خنده

دوبار که این کارو کنی دیگه نمیاند

نه عزیزم زنگ چیه همینجوری میان خیلی اذیت میشم پیش شوهرم . تا الان موندن اصلا نمیفمن ادم این ساعت حوص ...

خب بهشون بگو اگر خیلی تکرار میشه.‌خودشون کار و زندگی ندارن؟

شام هم می پزی یراشون؟ شمام میری خونشون؟

اگر همینجوری میاند درو باز نکنبعدا بگو خواب بودیم باهم بودیم رو شوخی و خندهدوبار که این کارو کنی دیگ ...

یه دغعه الکی به شوهرم گفتم بگو خوابه 

بعد دیگه زنگ نزدم تا ساعت 8 شب کلی دلخور شدن تیکه پروندن من گفتم واای ببخشید یادم رفت الان یادم اومد 

اون شب راحت شدم ولی نیومدن دیگه

حوصله ندارم 

خب درو باز نکنید 

اگه به گوشی تون زنگ زدن بگید بیرونید یا هر چیز دیگه ای 

اگه هم امکانش هست خونه تون رو ببرید محله دیگه ای تا ازشون دور باشید

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده