2777
2789
عنوان

وای خدا دیگه شوهرمو دوست ندارم

173 بازدید | 9 پست

از قیافش بدم میاد 

اصلا حس امنیت. دوستی و صمیمیت و آرامش بهم نمیده 

شدیم هم خونه 

وقتی میخواستم بهش تکیه کنم انگار جاخالی میده و میگه فکر کن من نیستم یا مردم باید از پس خودت بر بیای 

درکل ادم پرفکتی میتونه باشه در نگاه دیگران 

ولی در واقع یک خودشیفتس که حتی نباید تو زندگی باهاش هیچ نارضایتی داشته باشی 

تازه ی کاریم که میکنه منت میزاره سرم

قبلا عاشقش بودم 

الان حسی ندارم خیلی خیلی سرد شدم باهاش واز این بابت خوشحالم 

کاش فقط با خانوادش نمیخواستم رفتو آمد کنم 

ازشون بدم میاد حالت تهوع میگیرم 

از اخلاقیاتشون 

من دقیقا الان باید چیکار کنم ؟

کو ؟!  کجاست !؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره عوضی منم بهم میگه فکر کن مردم وجود ندارم میخای هرجا بری روی خودت فقط حساب من برو کار کن برو اینور برو اونور اصلا مرتیکه کثافت یه ارزن غیرت توی وجودش نیس تازه خیلی مدته حتی رابطه هم باهام برقرار نمیکنه میگه زنی که سنش رفت بالا دیگه چه بدرده این کارا میخوره من فقط 44سالمه اما همش بهم میگه پیری فلانی بیساری خیلی احساس تنهایی حقارت میکنم 

شوهره عوضی منم بهم میگه فکر کن مردم وجود ندارم میخای هرجا بری روی خودت فقط حساب من برو کار کن برو ای ...

اون خودش دیگه توان نداره الکی به سن تو ربطش میده،ملت تو این سن تازه ازدواج میکنن.

ادم بی مسئولیت همینه همه چیو میندازه گردن زن

شوهره عوضی منم بهم میگه فکر کن مردم وجود ندارم میخای هرجا بری روی خودت فقط حساب من برو کار کن برو ای ...

چقدر خدا نشناسه خدا ازشون نمیگذره 

من که دلم میخواد انقدر قوی شم یک روزی جوری ولش کنم برم که تو کف بمونه 

کو ؟!  کجاست !؟

چقدر خدا نشناسه خدا ازشون نمیگذره من که دلم میخواد انقدر قوی شم یک روزی جوری ولش کنم برم که تو کف بم ...

خواهر خیلی دلم شکسته من پدرمادرم سالهاست فوت شدن برادرامم یک ازیک بی وجدان تر همه ارث رو بالا کشیدن هیچی بهم ندادن حتی پشتمم نیستن بعده این همه سال توی خونه این نامرد باهیج وپوچش، ساختم الان دورم انداخته خودم باید برم توی شرکت کوفتی قاطی مشتی زبون نفهمی کار کنم آرزومه حقمه بده جدا بشم نفس راحتی بکشم بریدم از تنهایی بخدا 😔

اون خودش دیگه توان نداره الکی به سن تو ربطش میده،ملت تو این سن تازه ازدواج میکنن.ادم بی مسئولیت همین ...

آره بخدا وقتی شوهرای مردم رو میبینم چقدر به زنهاشون احترام عزت میزارن غصه میخورم تموم کم کاری تیروئیدپیدا کردم از ناراحتی جسمم وروحمه آسیب رسونده با این رفتارای کثیفش انگار خدا هم ظلمشه نمیببنه