2777
2789
آره عزیزم همینا میشه ، من پوکساید خوردم اس سیتولاپرامم خوردمم قرصای خوبی ان

بنظرت مشکلم خیلی جدی بوده اینا داده یا قرصای ضعیفی هستن خودم ک داغونم ولی خب نمیخواستم قرصی بخورم ک وابسته شم و اثرات بد داشته باشه

ببین آبجی،من حالم خیلی خراب بود، رفتم یه روانپزشک تو بیمارستان، انگار نه انگار، بعدش سرچ کردم هیات علمی، رفتم پیش یه استاد (پرفسور)، به حرفام دقیق گوش داد و نسخه نوشت 

حالم خیلی خیلی بهتر شد که متاسفانه خودسر قرصامو ترک کردم سه ساله، حالم الان بده ، دوباره باید برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت مشکلم خیلی جدی بوده اینا داده یا قرصای ضعیفی هستن خودم ک داغونم ولی خب نمیخواستم قرصی بخورم ک ...

نه خیلی قرصای خوبی داده پوکساید که دیگه ضعیف ترین قرص از پوکساید ضعیف تر نیست سیتولاپرامم اوکیه 

ببین آبجی،من حالم خیلی خراب بود، رفتم یه روانپزشک تو بیمارستان، انگار نه انگار، بعدش سرچ کردم هیات ع ...

توی مطب همه راضی بودن و یکی هم گفت دکتر اصلا الکی دارو نمیده من حس خوبی بهش داشتم ب حرفامم گوش داد کلی هم سوال پرسید و برعکس بعضی روانپزشکا ک الان فقد ذنبال نواز مغزی و تست هستن اصلا این چیزا نداشت تو مطبش

بنظرت مشکلم خیلی جدی بوده اینا داده یا قرصای ضعیفی هستن خودم ک داغونم ولی خب نمیخواستم قرصی بخورم ک ...

من خودم یه سال قرص میخورم و اصلا حاضر نیستم قرصامو قطع کنم حالم خیلی خوبه با قرصا چون مشکلم با قرص کنترل میشد

من خودم یه سال قرص میخورم و اصلا حاضر نیستم قرصامو قطع کنم حالم خیلی خوبه با قرصا چون مشکلم با قرص ک ...

خداروشکر ک خوبی 

خب دکتر خودش تشخیص میده دیگه وقتی خوب شدی خودش دوزشو کم میکنه بعد قطع میکنه دکترت چی میگه؟

توی مطب همه راضی بودن و یکی هم گفت دکتر اصلا الکی دارو نمیده من حس خوبی بهش داشتم ب حرفامم گوش داد ک ...

اتفاقاً خیلی خوب دارو داده من رفته بودم پیش یه روانپزشکی بد ۴ـ۵ مدل قرص شدید داده بود من با قرصا دو روز میخوابیدم بعد از دو روز قرصاشو قطع کردم دیگه ام پیشش نرفتم و روانشناس میرم و روانپزشکمو عوض کردم 

دکتر میگه باید ادامه بدم چون استرس شدیده یه بار سر خود قطع گردم حالم خیلی خیلی بد شد

خب پس ب حرف دکترت گوش بده عزیزم ایشالا زودتر خوب شی نیاز به دارو نداشته باشی 

من چند وقته خیلی حالم بد شده پنیک میشم شبا خیلی عذاب میکشم امیدوارم زودتر خوب شم منم

خب پس ب حرف دکترت گوش بده عزیزم ایشالا زودتر خوب شی نیاز به دارو نداشته باشی من چند وقته خیلی حالم ب ...

منم پانیک داشتم عزیزم پانیک من بیشتر با تراپی خوب شد کامل قطع نشده ها هنوزم دارم قربونت برم تو ام ایشالاه زود زود راحت میشی❤️

منم پانیک داشتم عزیزم پانیک من بیشتر با تراپی خوب شد کامل قطع نشده ها هنوزم دارم قربونت برم تو ام ای ...

عزیزمی مرسی❤️

عزیزم میشه تاپیک اخرمو جواب بدی و اینکه خوردن این قرصا مشکلی ایجاد میکنه با قهوه؟