2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد بهش تبریک بگه دندون قبول شده😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 49 پست
ترازش عالی شده زیست و فیزیک ۸۰ زده ریاضی ۶۵معلومه قبوله خوشبحالش من صد سال هم بخونم اینقدر نمیزنم

دختر خوب من سالهاست مدرس مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی هستم

متاسفانه راه رو اشتباه رفتی

با این همه پشتکار و تلاش اگه علوم انسانی رفته بودی حتما بهترین دانشگاهها حقوق یا هررشته ای که دلت میخواست قبول میشدی

ترمی چهللللل اونم پارسال بود💔 بابام بازنشسته اس با شغل دوم سرهم ۳۸ میگیره مامانمم معلم بازنشسته داد ...

خب اون مال پارسال بود تازه امسال گرون ترم شده 

آره عزیزم می‌دونم اینجا یا باید مغزت بکشه در حد نیز و نابغه یا سهمیه داشته باشی یا پولدار باشی یا پدر مادرت از اون دسته بالاها باشن در غیر این صورت با یک وضعیت معمولی و ضریب هوشی عادی اونم با این کنکورای ایران که رد شدن ازش و آوردن رشته ی تاپ کار حضرت فیله

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب من سالهاست مدرس مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی هستممتاسفانه راه رو اشتباه رفتیبا این همه پشتک ...

الان هم اولین کاری که باید بکنی پذیرش وضعیتت هست

باید قبول کنی و باهاش کنار بیای

دنیا هنوز به آخر نرسیده

میتونی ادامه تحصیل بدی و هیات علمی بشی

دختر خوب من سالهاست مدرس مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی هستممتاسفانه راه رو اشتباه رفتیبا این همه پشتک ...

پدر مادرم معلمن چقدر بهم گفتن تو حفظیجات عربی و ادبیاتت قویه انسانی بخونی زیر ۵۰۰ میشی گوش ندادم😭💔 فکر میکردم با پشتکار میشه جای استعداد رو گرفت سه سال شکنجه شدم ریاضی و فیزیک تو مخم نمیرفت خیلی اذیت کردم خودمو درحالی که با نصف این تلاش تو انسانی خیلی میدرخشیدم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان هم اولین کاری که باید بکنی پذیرش وضعیتت هستباید قبول کنی و باهاش کنار بیایدنیا هنوز به آخر نرسی ...

شهریه رو چطور جور کنم خیلی زیاده 😔😭

ترمی چهللللل اونم پارسال بود💔 بابام بازنشسته اس با شغل دوم سرهم ۳۸ میگیره مامانمم معلم بازنشسته داد ...

ببین غصه خوردن که فایده نداره

بشین انقدر غصه بخور اما بعدش تمومش کن

برو دنبال ی شغل پاره وقت مثلا ادمین چند تا پیج بشو دیگه کم کم ماهی چهار پنج تومن بابت ی پیج خیلیییی کم کار که شاید در هفته چهار پنج ساعت وقتتو بگیره میتونی بگیری 

در کنار درس و دانشگاه شغل پاره وقت دور کاری پیدا کن خب 

بعد هم همین پرستاری رو اگر واقعا دلت بهش نیست من ک میگم بمون پشت کنکور تا سال بعد خدا رو چه دیدی شاید رتیت خیلی بهتر شد اما اگر پرستاری جزو علاقه هات هست برو اگر نه که حتما بمون پشت کنکور 

در عوض اگر شغلی که انتخاب کنی مورد علاقت باشه شک نکن ب ی شکلی پیشرفت میکنی ک باورت نشه فقط باید علاقش باشه

کار پاره وقتم داشته باش الان ملت چ پولا که از مجازی در نمیارن تو اینستا

دور از جون این فامیلتون اما مگه از مریم میرزاخانی بالاتره؟چی شد؟طفلی تو جوانی فوت کرد

پس سرنوشت ادم رو ی شغل و رتبه مشخص نمیکنه برعکس یهو میبینی ی اوم خوب سر راهت قرار میگیره که میگه تو فقط بشین و لذت ببر از زندگی بقیه ی ارزوهاتم با من

دعا کن خدا سرنوشت خوبی برات رقم بزنه بقیش رو من چهل ساله میگم والله ادمای دیدم با بهترین رتبه و شغل نصف ی ادم بیسواد نتونسته خوب و خوشبخت زندگی کنه

تو حداقل وجدانت راحته تهش رو گذاشتی من هیچی تلاش نکردم ولی سه ساله موندم هیچی نشدم 

دختر عموم امسال کم کم فیزیو ای چیزی میاره همه فامیلا هم سال اول پزشکی نهندسی آوردن فقط من بینشون گاو پیشونی سفیدم😂😂ابروم رفت ما رم منم زنگ زد به بچه های اونا تبریک گفت خیلی ناراحتم دارم دق میکنم از غصه  ماملنم اون روزی گفت ت باعث شدی بقیه به من بخندن منم ولی پناه میبرم به خدا چی کار کنیم دیگه 

تو حداقل وجدانت راحته تهش رو گذاشتی من هیچی تلاش نکردم ولی سه ساله موندم هیچی نشدم دختر عموم امسال ک ...

اگه کمتر میخوندم کمتر میسوختم من همیشه از اون درسخونا بودم :/