2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد بهش تبریک بگه دندون قبول شده😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 49 پست
اون خیلی مخ بود سمپادی بود کانون باهاش مصاحبه کرده همیشه اسمش رو تو آزمونا میدیدم

پس چرا خودتو باهاش مقایسه میکنی.همه که مثل هم نیستن.حتما تو هم استعدادهای زیادی داری ولی نرفتی دنبالشون.همه که نباید دکتر بشن

باز خوبه مامانت اذیتت نمیکنه و خیلی باشعورهپرستاری هم خوبه استخدامش زیاده سریع میری سرکار

من حرص میخورم اونم بخاطر غصه خوردن من غصه میخوره هم خودمو نابود کردم هم دور و بریام رو از صبح دارم گریه میکنم زنده بودن واسه من زیادیه💔😭

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا مایه ننگ و شرمساری هستی داری مزخرف ترین رشته علوم پزشکی رو میخونی تهش بیکار میمونی یا یه کارمند بی پرستیژ تو دهکوره یه بهورز گوزو تو به هیچ دردی نمیخوره خودتو از ک.و.ن دار بزن بدبخت 

تازه باید ۴۰ میلیون پول بدی از این رشته آشغال انصراف بدی تا پرستاری آزاد چندش و حال بهم زن بخونی تهش سوند وصل کنی و دستت همش تو خون و گند و کثافت باشه 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

پرستاری که بهتره میتونی مهاجرت کنی

اون دولتی میخونه دکتر میشه مطب میزنه پول پارو میکنه ولی من تهش باید برم شیفت شب بدم چس تومن پول بگیرم پیر میشم هیچکس منو نمیگیره

یارو میگه چندان پول نداریم که برم آزاد شهریشم خداتومنه اینا میگن طوری نیست پرستاری ام خوبه ماهم می‌دونیم خوبه ولی اولاً که دانشگاه آزاد مدرکش معتبر نیست بعدم داره میگه اونقدر پول نداریم که برم آزاد شهریش گرونه..... انگار اصلا درک نمیکنید طرفو😐💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من حرص میخورم اونم بخاطر غصه خوردن من غصه میخوره هم خودمو نابود کردم هم دور و بریام رو از صبح دارم گ ...

ن خودتو عذاب نده 

آخه میگی ۱۰۰خودتو گذاشتی پس دیگ ولش بجاش رشته ای ک میری تا دکترا ادامه بده یا ی رشته خوب برو مطب بزن

یارو میگه چندان پول نداریم که برم آزاد شهریشم خداتومنه اینا میگن طوری نیست پرستاری ام خوبه ماهم می‌د ...

ترمی چهللللل اونم پارسال بود💔 بابام بازنشسته اس با شغل دوم سرهم ۳۸ میگیره مامانمم معلم بازنشسته داداشم کنکوریه خرج داره از کجا بیاریم آخه😭💔 رشته دولتی هم که میارم کار نداره💔 

هنوز رتبه ها نیومده انتخاب شته نشده جواب قطعی نیومده چه تبریکی😐😐😐😐

ترازش عالی شده زیست و فیزیک ۸۰ زده  ریاضی ۶۵معلومه قبوله خوشبحالش من صد سال هم بخونم اینقدر نمیزنم