2777
2789
عنوان

اونایی برادر دارید

104 بازدید | 7 پست

برادرم ۱۹ سالشه خیلی دلم براش میسوزه ظاهرم مشخص نیس اینکه همه فک میکنن من دوسش ندارم به کنار ولی به خدا جونمه 

از اینکه پدرم پادرم خیلی باهاش کل کل میکنن ناراحتم از اینکه فقط یه حرف کوچک برخلاف نظر پدر مادرم بزنه همش میزنن تو سرش همش حس بی کفایتی ناکافی بودت بهش میدن همی پدرم چقدر میگه تو هیچی نمیشی تو مرد نمیشی و.. الان یه کلیم دیدم داشت از پسری ک خونوادش باهاش اینجوری رفتار می‌کردن و داداشم اومد جلو چشمم نشده یه مهمون بیاد خونه ما اشک این بچه در نیاد حق میدم به پدر مادرم ولب جگرم واسه برادرم کبابه واقعا حواستون به پسراتون هم باشه خودش هم کله خری هست اذیت میکنه ولی نفرین نکنین توهین نکنین هی حس بی کفایتی ندین بهشون چقدر از بچگی بهش میگفتن تو کم عقلی و.. بچه با ۱۹ سال سن هنوز فکر میکنه عقلش نمی‌کشه کم عقله 

وایییی دقیقا داداش منه

۱۵ سالشه ، بابام خیلی حساسه همش تخریبش میکنه

من همش طرفداریش میکنم

متنفرم از رفتارشون

دوسش دارن همه ولی خب برا همین بهش گیر میدن

ولی بدم میاد بابام بهش حرف میزنه

میگم چرا اعتماد به نفسشو تخریب میکنید

کاش حداقل بفمن چطور رفتار کنن با بچه هاشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

به داداشت بگو بره سربازی یه مدت دور باشه از خلنواده هم ب ای خودش خوبه هم برای پدر مادرت یه کم دلتنگش بشن خوبه .چون تو این جو نمیتون درس بخونه دانشگاه قبول بشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت سربازیم بره یه جا که‌کار یاد بگیره منظورم اینه سر سریرنگیره کار فنی یاد بگیره  چون بخواد خوش خوشان بگذرونه دوباره بعد سربازی همین اش و همین کاسه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خب تو حمایتش کن پرو بال بهش بده باهاش صحبت کن، خیلی توی روحیه اش تاثیر داره در کل خیلی هواشو داشت‌ ب ...

این طفلی حمایت کنه پدر مادره بازم‌میزنن تو سرش چون بچشونو قبول ندارن .نمیگن این بچه دست پروده خودمونه تو کوچه که نبوده تو خونه زدن تو سرش که این شده دیگه اگه بالا پر میدادنالان تاج سرشون بود