2777
2789

بچه ها من دارم میرم یازدهم و متاسفانه تا الان نتونستم ریاضی دهم رو جمع بندی کنم الانم که یه ماه مونده فقط دارم از استرس می میرم رفتم رو ریاضی هیچی نمیتونم بزنم میخوام کلاس بگیرم کلاس عادی معین کرمی رو دیدم از صفر صفر شروع میکنه اگه بخوام ببینم فکر کنم تا سال بعدم تموم نکنم 

یه چی میخوام نکته های تستی رو همه رو بگه بتونم باهاش تست بزنم نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن قطعا معین قطعا معین قطعااا معین

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

با احترام اگه  آریان گرفتی کنکور هیچی نمیزنی مگر خودت پروردگار ریاضی باشی بخوای درصد ۹۰ رو ۱۰۰ کنی

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

بعدشم نگران تموم کردن درسه نباش معین نهایت تا اوایل اسفند تموم میکنه پارسال از همه استادا زودتر تموم کرد 

بعدش تو کم کمش ۳ ماه وقت داری که کتاب تست رو بدری 

nتا تست بزنی 

و میرسی نگران مباش

بعدشم نگران تموم کردن درسه نباش معین نهایت تا اوایل اسفند تموم میکنه پارسال از همه استادا زودتر تموم ...

آخه دارم میرم یازدهم کی فیلماشو ببینم کی تستاشو بزنم از اونور تو مهر نمی تونم دیگه بک بزنم دوباره دهم بخاطر نهاییا

معین از صفر میگه ولی حیدری باید یه چیزایی رو بلد باشی 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بعدشم نگران تموم کردن درسه نباش معین نهایت تا اوایل اسفند تموم میکنه پارسال از همه استادا زودتر تموم ...

الان فقط یه ماه وقت دارم واسه دیدن فیلما و تستا تازه بقیه درسارم تموم نکردم دهم یازدهم کی بخونم؟😭

آخه دارم میرم یازدهم کی فیلماشو ببینم کی تستاشو بزنم از اونور تو مهر نمی تونم دیگه بک بزنم دوباره ده ...

داش مایی که کنکور میدیم ۳ پایه رو باهم میخوایم جمع کنیم تو چجوری نمیتونی دوتا پایه رو موازی پیش ببری؟

طبق آزمون قلمچی دهم و یازدهمت جمع میشه از مهر

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
داش مایی که کنکور میدیم ۳ پایه رو باهم میخوایم جمع کنیم تو چجوری نمیتونی دوتا پایه رو موازی پیش ببری ...

آخه هیچی بلد نیستم تستی ریاضی دهمو کلی مونده مهرم که یازدهم شروع میشه🚶‍♀️

میام تستای بقیه رم بزنم بخاطر فکر به این اونارم خراب میکنم

آخه هیچی بلد نیستم تستی ریاضی دهمو کلی مونده مهرم که یازدهم شروع میشه🚶‍♀️میام تستای بقیه رم بزنم بخ ...

نه عشقم اشتباه نکن

معینو شروع کن باهاش پیش برو قشنگ تموم میشه

عجله نداشته باش تو تازه امسال میری یازدهم 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!