2777
2789
عنوان

برای شوهرم دعا نوشتن

207 بازدید | 26 پست

سلام خانوما

شوهرم ۴ ماهه بنگاه زده، اما تو این چهارماه حتی یک معامله هم نداشته

جوری که تا پای قرارداد میره اما یهو طرف پشیمون میشه

اصلا خیلی عجیبه

اینم بگم شوهرم مهندسه و تو شهر اعتبار خودشو داره اما دقیقا از وقتی از شراکت جدا شد و خودش مستقل شد به عینه میبینیم که کاراش همه دقیقه نود کنسل میشه.

دعای رزق یا هرچی بلدین بگین لطفا

منم خدایی دارم❤️

زاغ میخای براش بسوزونم دفع میکنه و باطل میکنه 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست ؟؟؟؟ هزینه میگیری ؟؟

نه فاتحه بخون فقط اسمش بااسم مادرش  اندکی صبر کن تو خصوصی بهم بگو الان دوتا مشتری

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دعای خاک مورچه بزن گوگل الانم فصلشه خودم نتیجه شو ب عینه دیدم

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

مشتری هستخریدار هستدقیقه نود معامله بهم میریزع

ربطی نداره کلا خرید و فروش تو این اوضاع بد شده 

ما هم خونمونو گذاشتیم واسه فروش بالای ۵۰نفر اومدن بازدید حتی تا پای قولنامه رفتن بعدم منصرف شدن حتما که نمیشه بگی دعا داره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg