2777
2789
عنوان

ابرسان بیاین زوووود

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من چیزی نمیزنمفقط آبرسان لافارر . دو سه دقیقه بعدش هم زل کرم ترمیم کننده سبوما. فقط همین

مرسی عزیزم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خیلی گرونه

اره ولی عالیه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سلام عزیزم شرمنده اینجا مزاحمت شدم من یه مشکلی دارم در مورد بینی تاپیکا رو میگشتم دیدم شما هم این مشکلو داشتین خاستم ببینم شما چی کار کردی من نوک بینی یه طرف اندازه عدس یه چیزی زده بیرون شیش ماهه عمل کردم دکتر میگه تا یسال و نیم صبر کن بعد بیا عمل ببینم شما چی کار کردی یعنی خودش درست میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مال شما سفت بود؟ مال من سفته انگار استخون یا غضروفه

عمل کردید یا خودش صاف شد 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

اگه میشه راهنمایی کنین حالم خیلی بده

سلام عزیزم شرمنده اینجا مزاحمت شدم من یه مشکلی دارم در مورد بینی تاپیکا رو میگشتم دیدم شما هم این مش ...

سلام عزیزم.من کلا اصلا راضی نیستم خدا لعنت کنه دکترمو.ولی اون مشکلم اره کوچیک شد و اصلا از بیرون معلوم نیست ولی دست که میزنم خیلی کم حسش میکنم.

مال شما سفت بود؟ مال من سفته انگار استخون یا غضروفهعمل کردید یا خودش صاف شد

اره سفته سفت بود مثل استخون.مال من که کوچبکتر شد ولی دستمو میزنم هنوز ناهمواره ولی معلوم نیست از ظاهره دماغم.

اگر برگردم به گذشته عمل نمیکردم یا حداقل با این دکتر عمل نمیکردم.باور کن هنوز ورم دماغم حل نشده اصلا انگار عمل نکردم 

اره سفته سفت بود مثل استخون.مال من که کوچبکتر شد ولی دستمو میزنم هنوز ناهمواره ولی معلوم نیست از ظاه ...

من شیش ماهه عمل کردم اندازه عدس از رو بینیم مشخصه دکترم میگه صبر کن یکسال یا یسالو نیم یعنی کوچیک تر میشه 

سلام عزیزم.من کلا اصلا راضی نیستم خدا لعنت کنه دکترمو.ولی اون مشکلم اره کوچیک شد و اصلا از بیرون معل ...

دست درد نکنه عزیزم مزاحمت شدم

من شیش ماهه عمل کردم اندازه عدس از رو بینیم مشخصه دکترم میگه صبر کن یکسال یا یسالو نیم یعنی کوچیک تر ...

اره صبر کن فعلا مال من کوچیک شد