2777
2789

یه جا کسی به کسی گفت مهدیار 

بیاد پسر منم باشین. 

بیاد دسته گلی که اسراییل پرپر کرد

در دومین روز خدمت

در آخرین ساعتهای جنگ 

جهان به این بزرگی برای پسر من جا نداشت😭

چطور این مسیر رو برم یاد ندارم

چطور با این بار به سنگینی کوه راه که هیچ حتی نفس بکشم

چطور حتی باور کنم، من روزی هزاربار صدا میزنم مهدیاررررر

ازین خونه برم یا بمونم؟ حتی این رو هم نمیدونم

کدومش برام بهتره

با کدومش داغم سبک تر میشه؟

لعنت به من که بچم زیر خاکه و دنبال راهی هستم که داغم سبک تر بشه😭

گیرم امانت داده بودی چطور تونستی ازم پس بگیری من ۲۲ سال به پای اون درخت جوان جون و عمرم رو گذاشته بودم یا نه؟ 

خدا چطور تونستی ببینی من بچم رو تو کفن ببینم؟

فقط یک پرستار در پادگان شهید شد بقیه همه بیمارستان بودند😔

چطور با این داغ بلند شم من که اصلا نمیدونم چرا زنده ام؟

میدونی امشب داداشش چی گفت؟ گفت دیگه هیچ وقت تولد نمیگیرم چون امسال روز تولدم روز دهم تیر تشییع داداش بود

خدا با دل این بچه ده ساله چکار کنم آروم شه؟ گفتم لین یعنی تولد تو  در زمین دهم تیره تولد داداش در آسمون هم دهم تیره

اگر ز گور به جایی دری نباشد چه؟

اگر تمام شود محشری نباشد چه؟😭😭😭😭😭

دوستان عزیزم هرکسی میتونه به بچم سر بزنه به من خبر بده خوشحال میشم راه ما تا بهشت زهرا دوره

مهدیار قطعه ۴۲ هست 

مادرش بمیره همین امشب آمین بهش افتخار میکنم اما توان دوریش رو ندارم توان تحمل داغش رو ندارم مادرش بمیره به حق خون شهدا

💔🥲

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

زبونم قاصره.. 

نمیدونم چی بگم..

انشالله با امام حسین محشور بشه💚

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به قلبت صبوری بده مادر عزیز،خدا فقط میتونه تسکین این دوری باشه ،روح گل پسرت شاده شک نکن،صبوری کن که با دیدن غصه ت ناراحت نشه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خدانگذره از باعث و بانیش که شما همچین داغ دسته گلتون رو دیدین خدا بهتون صبر بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️