2777
2789
سرکاره ....منم اهل سمج بازی و هی پیگیری نیستم ،زود قهر کن هس قهر میکنه پیداش نمیشه بعد عاشق پیشه دوب ...

اگه مشکل فقط کار کردن بود عیبی نداشت ولی قهر میکنه حتما جدا شو 

کار خاصی هم نداره یه پیام بده بگو تو اخلاقت اینحوریه و اون جوریه من تحمل این چیزارو ندارم بگو من فلان کردم برات و اینا ولی تو لیاقت منو نداشتی 

بعدم از همه جا انفالوش کنه فیلم و عکس و شمارشم حذف کن هر چقدرم التماس کردن برنگرد چون به محظ اینکه برگردی ۱ هفته باهات خوبه بعد ۱ هفته برمیگرده به حالت اول چون اخلاق هر ادمی تو ذاتشه اگه دیدی خیلی سیریشه و اینا بلاکش کن 

واقعا خیلی خیلی برا رابطمون تلاش کردم اصلأ بیخیال نبودم جنگیدم رو دلم نمونه ولی خب تلاش یک طرفه فاید ...

اشکالی نداره ان شاءالله هر جی خیره براتون پیش بیاد خدا ب دلتون آرامش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکاره ....منم اهل سمج بازی و هی پیگیری نیستم ،زود قهر کن هس قهر میکنه پیداش نمیشه بعد عاشق پیشه دوب ...

اکس منم خیلی قهر میکرد ینی بیین منم که از دسش ناراحت میشدم اون قهر میکرد چرا ناراحتی 😂😂 پسری که قهر کنه به درد نمیخوره پسر باید حامی باشع 

خب الان چن روزه خبری ندارم نمیتونم اینو یهو بگم ولی میخواستم اومد دیگه جوابشو ندم اگه اصرار کرد بگم ...

اینکار خیلی بچگانست عزیز

درست حرف بزن یا مشکلت رو حل کن یا ببین که حل شدنی نیست و تصمیم دیگه ای بگیر

خب الان چن روزه خبری ندارم نمیتونم اینو یهو بگم ولی میخواستم اومد دیگه جوابشو ندم اگه اصرار کرد بگم ...

نه اون بچگانه اس کاملا بالغانه الان پیام بده بگو

تکلیفتو مشخص کن

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

چند سالتونه 

بهش بگو اگه درست نشد جدا شو 

چون میگی همو دوس دارید... 

اینکه کار کنه اتفاقا خوبه چون برا آینده خودتونه 

ولی قهر کردنش... صحبت کن باهاش 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515