2777
2789
عنوان

دلم شوهر روستایی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 48 پست
دیگه خواسته ها نی نی سایتیا از توان ما خارج شده من هنوز اونی که شوهر ناشنوا میخواستو نتونستم هضم کنم

چقدر واسه شوهر آینده ش خوشحال شدم بنده خدا نمیشنوه چه سوس شعرایی میگه😂😂😂👌🏻

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

دیگه خواسته ها نی نی سایتیا از توان ما خارج شده من هنوز اونی که شوهر ناشنوا میخواستو نتونستم هضم کنم

ناشنوا ؟؟؟ حتما میخواسته غرغراش خسته نکنه شوهره رو

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییی خوش ب حالت قد بلندم باشع طلا هم بگیره برات النگو جیرینگ جیرینگ صدا بده خیلی خوش شانسی دختر

دقیقا قدش بلنده ولی پوستشم سبزس اما خیلی دوست دارم . هیکلی هم هس زیاااد . پولدارم هستن خودشم مهربونه😂تازه گرمم هس😂اصلا عالی

ک اینطور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چقدر واسه شوهر آینده ش خوشحال شدم بنده خدا نمیشنوه چه سوس شعرایی میگه😂😂😂👌🏻

منم جز پلنام شوهر لال شد بعد اون🤣🤣🤣دیگه نمیتونه غر بزنه

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

دقیقا قدش بلنده ولی پوستشم سبزس اما خیلی دوست دارم . هیکلی هم هس زیاااد . پولدارم هستن خودشم مهربونه ...

حسودیم شد😭😭😭😭😂😂😂😂برا خودت اسپند دود کن دقیقا همونیه ک میخاااام سبزه هم هسسسس 

بمونه براااات😭😭😂رمز موفقیتت چیهههه ب منم بگووو