2777
2789
عنوان

زن مستقل یا زن وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 65 پست
اونی که برا هدف هاش میجنگه وقتی میاد خونه خسته هست و مثل دومی نمیتونه برا غذا پختن و بچه ها وقت بزار ...

مثلا چه هدفایی که باید براش بجنگی

تقریبا خانمایی که شاغلن تحصیلاتشون تموم شده

یه ساعت کاری ۶ تا ۸ ساعته هست 

خانمای شاغل با برنامه ریزی و کمک گرفتن از همسر به خونه و بچه می رسن

شاغلم. یه دختر خوب تربیت کردم. آشپزی میکنم. کارهای خونه را با کمک همسرم انجام میدم‌‌. مهمونی میدم مه ...

شغلت سبکه یا انرژیت بالا هست ؟ از شاغل بودن یا متاهل بودن خسته نشدی تاحالا؟؟ مدیریت هردو خیلی سخته 

میشه اگر جسارت نیست بدونم چطوری درامد رو خرج میکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چه هدفایی که باید براش بجنگیتقریبا خانمایی که شاغلن تحصیلاتشون تموم شدهیه ساعت کاری ۶ تا ۸ ساعت ...

مثلا صبح پاشی باشگاه بری بعدش بری سر کار بعدش بیای خونه غذا بپزی و تمیزی خونه و... 

وقتش برا همسر بچه کجاست؟ تازه اگر کلاسی کتابی چیزی باشه که دیگه هیچی

اگر شاغل نبودی چیکار میکردی؟

از زندگی لذت میبردم 

آشپزی میکردم با بچم وقت میگذروندم 

باز خدا پدر و مادر دولت رو بیامرزه ساعت کاری رو کم کرده 

دو روز دیگه پاییز میشه و ساعت کاری آخر شهریور برمیگرده به روال سابق... وقتی میرسم خونه جنازه ام... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مثلا صبح پاشی باشگاه بری بعدش بری سر کار بعدش بیای خونه غذا بپزی و تمیزی خونه و... وقتش برا همسر بچه ...

همه ی کارا که به عهده ی خانم نیست

من بچه ندارم اما تقریبا نصف کارای خونه رو همسرم انجام میده

خانم ها که سوپر من نیستن

۲۴ ساعت بدون استراحت کار کنن

پس خودمون چی؟

قبل از بچه آوردن به فکر خودمون باشیم... 

پدرش هم باید کمک کنه نمیگم طرف وقف بچه بشه همه مسئولیت با اون باشه ولی نمیشه بچه ایی که خودش هیچ اراده ایی نداشته رو به دنیا بیاریم بعد بگیم پس خودمون چی؟

تقریباً گزینه اولم البته با کمی حفظ ظاهر جلوی مردم و مهمونا... دنبال هنر و یادگیری نیستم شاغلمبه شدت ...

ولی بجاش حقوق بازنشستگی و بیمه داری

من توجوونیام خواب بودم الان که ب شدت دیرررر،شده بیدارشدن ومیرم‌سرکار🤦‍♀️

مستقل بودن فقط مستقل بودن مالی نیست

استقلال فکری هم مهمه کسی که خودش بخواد به خانوادش برسه و انتخاب خودش باشه کاملا استقلال داره و دلیل نمیشه وابسته باشه

مگه اینکه خودش حس خوبی نداشته باشه

هیچکدوم زن مستقل، مادر خوب، خانه دار، شاغل وعاقل  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍