2777
2789
عنوان

زن مستقل یا زن وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بجاش حقوق بازنشستگی و بیمه داری من توجوونیام خواب بودم الان که ب شدت دیرررر،شده بیدارشدن ومیرم‌ ...

مگه چن سالتونه ک دیر شده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ولی بجاش حقوق بازنشستگی و بیمه داری من توجوونیام خواب بودم الان که ب شدت دیرررر،شده بیدارشدن ومیرم‌ ...

به اونجاش نمیکشه 

من ته ته تهش یه سال دیگه برم 

ولی بیمه رو زنان خانه دار پرداخت میکنم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
۵۰

سلامت باشین 

چن ساله میرین سر کار؟ 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اونی که برا هدف هاش میجنگه وقتی میاد خونه خسته هست و مثل دومی نمیتونه برا غذا پختن و بچه ها وقت بزار ...

نه کی گفته؟؟من هم شاغلم و هدف دارم هم ساعت ۸ شب میرسم خونه و تازه کارای خونه داریم شروع میشه🤧😑🤷🏻‍♀️

آشپزی میکنم و ترتمیز میکنم برا شوهرمم وقت میزارم

به اونجاش نمیکشه من ته ته تهش یه سال دیگه برم ولی بیمه رو زنان خانه دار پرداخت میکنم

کجا بری؟ 

خوبه ک چقد پرداخت میکنی واسه بیمه 

چن سال باید بریزی

دوساله

خوبه 

موفق باشین

اول اینکه تو هر دو مورد زیادی اغراق کردی 

بعدشم زندگی مجبورت میکنه اولی باشه یا دومی الان مثلا من اگ درس نخوندم اگ تلاش نکنم اگ مستقل نشم به هیجا نمیرسم 

نمیتونم منتظر بشینیم یکی بیاد منو بگیره تا دومی باشم 

پس فعلا برای موفق شدنم باید مورد اولو انتخاب کنم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶