2777
2789

وسایل خونست مثل فرش و میزو .. نو هم هستش سمساری خییییلی قیمت پایین می‌خره دیوار هم همینطور تا ده روز دیگه پول لازمیم خواستیم وسایل اضافرو بفروشیم ولی هنوز فروخته نشده راهی هست با قیمت مناسب بشه فروخت؟

فقط دیوار و شیپور و کمدا بلدم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پول لازمیم نمیدونم چیکار کنم کلی بخاطره فروشش استرس کشیدم ولی دستم بجایی بند نشده یعنی راهی نیست ...

میدونی چقدر ضرر داره این کارت ؟ کسی ک جنس دست دو میخره مفت میخره مثل همون سمساری حیفه

چقد نیاز داری ؟ شاغل نیستی ؟ وام نمیتونی برداری ؟ قرض چی

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

کدومشون بهتره بنظرت؟دیوار پول دادم کلی برای آگهی کسی پیام نداد و خییییلی قیمت‌پایین میخوان

دیوار از همه بهتره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میدونی چقدر ضرر داره این کارت ؟ کسی ک جنس دست دو میخره مفت میخره مثل همون سمساری حیفهچقد نیاز داری ؟ ...

اونی که طلاق گرفته چیکار کنه پس جهازشو

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

کسی که طلاق میگیره وسایل نیاز نداره ؟ ع حرفا میگیدا

اون وسایلارو نه اونا نحسن دیگه من حاضر نیستم دوباره ازشون استفاده کنم  قیافه ینفر یادم بیوفته

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اون وسایلارو نه اونا نحسن دیگه من حاضر نیستم دوباره ازشون استفاده کنم قیافه ینفر یادم بیوفته

اهان خب این قضیش فرق میکنه اینجا بحث سود و ضرر نیست دیگه ، تیکه تیکه بفروش بره تو دیوار شیپور و ... اگهی کن

💙❄️ لایک نکنید لطفا