2777
2789
عنوان

موهای دخترم خراب شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست

من ماهی یکبار موهار پسر دوسالم کوتاه میکنم سریع رشد میکنه

موی بچه ها خیلی زود رشد میکنه نگران نباش

شربت زینک بهش بده یه دوره زودتر رشد میکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اصلا دقت نمیکنه

اخه بخاطر بقیه نه

خودم اذیت میشم چون هرروز میره بیرون پارک میخام مرتب بشه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اینم غصه خوردن دارهدرست میشه

خیلی بدفرم شده ابجییی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
از ته بزن بلند میشه نگران نباش حداقل خوش فرم در میاد بخای درستش هم بکنی باید باز کوتاه بزنی

دلم نمیاد اخه از ته بزنم پسر بود میزدم

اووو کو تا عید دختر

باصبوری بلندش کرده بودم مرتب بیافته رو پیشونیش🫠

همه بچه ها اقلا یکی دوبار اینو تجربه کردن😁 یه مدت با مدل دادن با کش و گیره بپوشونش زود رشد میکنه

اخ ابجی کاش خودمم میرفتم بخدا خودم تو حموم میزدم ازاین بهتر میشد

گلم اونطوری بودخودت یه قیچی برمیداشتیجلو موهاشو میزدیراحتارایشگر اونم مردبچه ۱ ساله رو نمیتونه مو کو ...

قربونت برم

اره خدا لعنتم کنه از عصری میگم خودم کوتاه میکردم ازاین خیلی بهتر میشد

گول حرف شوهرمو خوردم وگرنه روش خیلیییییی حساسم دیگ تجربه شد ک ب شوهرم اعتماد نکنم ببره 

ابجی کاش یکی دوماهه زود رشد کنه🫠

من ماهی یکبار موهار پسر دوسالم کوتاه میکنم سریع رشد میکنهموی بچه ها خیلی زود رشد میکنه نگران نباششرب ...

واقعا قربونت حتما زینک میدم

قربونت برماره خدا لعنتم کنه از عصری میگم خودم کوتاه میکردم ازاین خیلی بهتر میشدگول حرف شوهرمو خوردم ...

غصشو نخور عزیرم

دور از جونت

یه موئه😂🩵🩵🩵🩵🩵

تا الان رشدش کم بوده خب طبیعیه سنش کمه

بعدش درست میشه

الانم سنجاق های قشنگ بگیر

بزن کنار

پرده طور

یا هر مدلی ک بهش میاد

راحت🩵🩵🩵

بعدشم سریع بلند میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥