2777
2789
عنوان

موهای دخترم خراب شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست
چرا نباید پیشونیش معلوم بشه اونوقت؟؟؟

خیلی بد میشه برا بچه ها 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
وای ببخشید یاد یوسف پیامبر افتادم😂😂

ایوای ابجی از اون هم بدتر شده دیگه حساب کن ببین چطور زده😭

نمیدونم بخندم گریه کنم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر حرص نده خودتو بابا چشم به هم بذاری درست میشه 😉

انشالا🥲

ایوای ابجی از اون هم بدتر شده دیگه حساب کن ببین چطور زده😭نمیدونم بخندم گریه کنم

فدا سرت حالا اتفاقیه که افتاده

سعی کن تو این مدت چتریاشو شونه کنی با بقیه ی موهاش یکی شه که خیلی تو چشم نباشه یا با گیره ببند 

ایشالا که زود رشد میکنه

فدا سرت حالا اتفاقیه که افتادهسعی کن تو این مدت چتریاشو شونه کنی با بقیه ی موهاش یکی شه که خیلی تو چ ...

قربونت اره چ میشه کرد

انشالا زود رشد کنه

ممنون مهربون❤️

خب بچه ایشون دختره🦦

خوب دختر باشه

جز ایران دقت کرده باشید تمام ارایشگرهای خوب دنیا مرد هستن

خواننده و بازیگرها رو مردها آرایش و گریم میکنن نمیگن خواننده زن هست یک آرایشگر زن بیارین 

ضمن اینکه یک آرایشگر بلد نباشه موهای جلو بچه رو کوتاه کنه آرایشگر نیست حالا چه مرد چه زن

و اینکه الان پسرها موهاشون هر مدلی میزنن هر مدلی ابرو بر میدارن پیش سکینه بند انداز نمیرن که

خوب دختر باشهجز ایران دقت کرده باشید تمام ارایشگرهای خوب دنیا مرد هستنخواننده و بازیگرها رو مردها آر ...

خب ارایشگر مرد

درسته

شما میگی اونهمه مرد رو اصلاح میکنه موهاشونو درست میکنه

بهترین ارایشگره

ولی یه تپه مو جلوشه

دختر بچه ۱ ساله

کنترل میخواد

بعد مگه چقدر مو دراورده یه ذره ست فقط🫠🫠🫠

سخته هماهنگیش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب ارایشگر مرددرستهشما میگی اونهمه مرد رو اصلاح میکنه موهاشونو درست میکنهبهترین ارایشگرهولی یه تپه م ...

خوب منم میگم پسر بچه ها مگه چقدر مو دارن شیطون هم هستن چطوری آرایشگر مرد کنترل می‌کنه موهای پسر میزنه اونم نه فقط جلوش 

کامل کوتاه کنه  موهای پسر

من خودم آرایشگاه کودک ک  رفتم

تا موهای پسرم بزنه

دو تا دختر بچه هم آوردن موهاشون کوتاه کنن دختر ۵-۶سال

دختر ۱ساله